استاندار مرکزی: باید با همفکری و همافزایی مسائل اولویتدار بررسی شود، در غیر این صورت وضعیت نه چندان مطلوب اجتماعی و فرهنگی استان همچنان باقی خواهد ماند.
بررسی وضعیت تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی و وضعیت تدوین برش استانی سند سالمندی از جمله دستورکار جلسه امروز این کارگروه بود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در این نشست گفت: بُرش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور بعد از ۱۰ سال از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، استانها را مکلف کرد تا بُرش استانی این نقشه جامع توسط دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری تهیه شود. شکل گرفته و تاکنون احصاءها و مسائل مهم تشکیل شده که
جعفری افزود: تاکنون به ۳۰ مسئله و از این ۳۰ مسئله، به پنج مسئله اولویت دار رسیدیم که در راستای آن برای هر اقدام اولویت دار پنج برنامه عملیاتی معرفی میشود تا بتواند تأیید شورای فرهنگی عمومی استان را بگیرد و برای اختصاص اعتبار توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به شورای فرهنگی عمومی کشور ابلاغ شود.
او ادامه داد: برش استانی سند سالمندی از دیگر دستورکارهای مهم این نشست بود که توسط اداره کل بهزیستی ارائه شد و اداره کل بهزیستی با هماهنگی مجموعه استانداری و دستگاههای عضو، وظایف دستگاهها را درخصوص موضوع سالمندان احصاء کردند. این سند آماده رونمایی است که موارد آن در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
استاندار مرکزی هم در این جلسه بابیان اینکه نخبگان، رسانهها و فعالان فرهنگی استان برای تدوین برش استانی سند فرهنگی استان مشارکت گسترده داشته باشند، گفت: مشارکت عمیق برای ادامه مسیر در انجام این سند ملی، ضروری است و نباید وارد فرآینداداری بیثمر شد.
مخلص الائمه با اشاره به اینکه سند مهندسی فرهنگی استان با توجه به مسائل مختلف استان تدوین شده افزود: اجرای این سند نیازمند همگرایی بین مسئولان و نقشآفرینی فعالان فرهنگی استان است.
او در ادامه گفت: باید با همفکری و همافزایی مسائل اولویتدار بررسی شود، در غیر این صورت وضعیت نه چندان مطلوب اجتماعی و فرهنگی استان همچنان باقی خواهد ماند.
بررسی وظایف دستگاهها در خصوص قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، گزارش میزان تحقق برنامههای فرهنگی و اجتماعی دستگاههای اجرایی استان در سالجاری و معرفی دستگاههای برتر در این زمینه از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.