مردم فرانسه، دولت این کشور را مجری سیاستهای سرمایهداری می دانند و آن را به نادیده گرفتن منافع عامه مردم متهم می کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه العربیه گزارش داد: مردم فرانسه، دولت این کشور را مجری سیاستهای سرمایهداری می دانند و آن را به نادیده گرفتن منافع عامه مردم متهم می کنند.
سنای فرانسه پیش نویس قانون بحث برانگیز اصلاح نظام بازنشستگی در این کشور را تصویب کرد. ارائه این لایحه باعث درگیری بین نیروهای پلیس فرانسه و معترضان شد و این تظاهرات شاهد پرتاب گاز اشک آور و درگیری با نیروهای پلیس بود.
فرانسه شاهد هفتمین موج اعتراضات علیه تلاش های دولت برای افزایش سن بازنشستگی به 64 سالگی است. اعتراضات همراه با اعتصاب در بخشهای مختلف فرانسه به ویژه انرژی و حمل و نقل بود و 20 درصد پروازها لغو شد.
مکرون هر کاری علیه ما انجام می دهد و در مقابل، در رفاه کامل زندگی می کند.
آرامشی که در ابتدای تظاهرات وجود داشت، به سرعت به درگیری با نیروهای پلیس تبدیل شد. چند صد نفر از جوانان چپگرا با عناصر پلیس در زمان تلاش برای شکستن ویترین بانکها و شرکتهایی که می گویند نماینده سرمایهداری مسئول وخامت اوضاعشان هستند، درگیر شدند. در این درگیریها چند نفر زخمی شدند و به پلیس اجازه داد با توسل به خشونت، افرادی را بازداشت کند. پلیس به سرعت اوضاع را کنترل کرد و آرامش به تظاهراتی که مشارکت در آن محدود به کارکنان و افراد مسن نبود و جوانان هم مشارکت گستردهای در آن داشتند، بازگشت.
یکی از تظاهرکنندگان: من جوان هستم، اما این تظاهرات مربوط به همه ماست و فرصت تاریخی است تا ثابت کنیم، ملت در صحنه حضور دارد و دغدغههایی دارد که مطابق خواستههای مدیران شرکتها و مسئولان نیست. مردم می خواهند این اوضاع را تغییر دهند و قدرت را پس بگیرند.
خبرنگار : اتحادیهها اعلام کردند 300 هزار نفر در تظاهرات پاریس شرکت کردند. پلیس فرانسه می گوید این عدد مبالغه آمیز است و فقط 48 هزار نفر در پاریس تظاهرات کردند.