رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان: اعضای قرارگاه امنیت غذایی گیلان همزمان با سراسر کشور بر تولید و توزیع مواد غذایی در استان نظارت میکنند.
صالح محمدی افزود: این قرارگاه متشکل از نمایندگان و بازرسان ارگانهای ذیربط بر محصولات اساسی کشاورزی در هنگام توزیع نظارت کامل و راستی آزمایی بعمل میآورد.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۲۰ میلیون گردشگر در ایام نوروز به گیلان میآید اضافه کرد: تدارکات برای تامین کالای فراوان در ایام عید نوروز؛ تولید گوشت و مرغ مورد نیاز بازار و ذخیره سازی هزار و ۴۰۰ تن مرغ منجمد و تامین خرمای ماه رمضان از مهمترین برنامههای این قرارگاه در گیلان است.