ساماندهی سگ های ولگرد در طرقبه و شاندیز باید به صورت متمرکز در منطقه ای خاص انجام یشود و این مشکل با کمک سازمان همیاری ها و شهرداری های استان قابل حل است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،فرماندار طرقبه شاندیز گفت: طرقبه شاندیز از مناطق گردشگری و دارای منابع آبی و طبیعی فراوان است، لذا در این شهرستان امکان ایجاد مکانی خاص برای نگهداری و یا ساماندهی سگ های ولگرد نداریم.
حمیدرضا ضیایی رحیمیان افزود: در حال حاضر شهرداری های طرقبه و شاندیز سگ های ولگرد منطقه را به شهرداری مشهد تحویل می دهند تا این مجموعه با مساله برخورد کند.
فرماندار طرقبه شاندیز گفت: البته یک خیر محیط زیست تاکنون برای نگهداری و یا عقیم سازی حدود ۳۰۰ قلاده سگ ولگرد در این منطقه اقدام کرده است.
ضیایی افزود: پاکسازی منطقه جاغرق از سگ های ولگرد در حد تعادل بخشی به جمعیت این حیوان، شروع شده است اما برای ساماندهی اصلی نیاز به مکانی واحد در استان داریم.
وی ضمن تایید مواردی از گازگرفتگی سگ در طرقبه شاندیز گفت: امکان برقراری تعامل مناسب با مردم بومی در خصوص جمع آوری سگ های ولگرد وجود ندارد.
فرماندار طرقبه شاندیز افزود: مردم به دلیل شیوه زندگی، نسبت به موضوع سگ های ولگرد عادی انگاری می کنند و به موضوع سگ های هار و مشکلات احتمالی آنها آگاهی کافی ندارند.
بیمارستان طالقانی ارائه کننده بخش عمده خدمات درمانی و سوانح به شهرستان طرقبه شاندیز است.
بر اساس اعلام رسمی این بیمارستان، طی ماه های آذر، دی و بهمن امسال ۳۳ مصدوم حوادث ناشی از حمله حیوانات که بخش عمده آن گازگرفتگی سگ بوده در این مرکز درمانی بستری شده اند.
پیش از این برخی شهروندان از حمله سگ های ولگرد به گردشگران در طرقبه و شاندیز گلایه داشتند.
بر اساس اعلام دستگاههای خدماتی، شمار ساکنان شهرستان طرقبه و شاندیز حدود ۸۰ هزار نفر است که این جمعیت در ۲ شهر طرقبه و شاندیز و ۳۹ روستای دارای دهیاری سکونت دارند.
همچنین اکنون ۱۵ آبادی شهرستان طرقبه شاندیز، روستای هدف گردشگری شناخته شده و ییلاقی و گردشگر پذیر هستند.