معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اکنون تغییر در کیفیت و سبک زندگی، مهمترین نیاز مردم است و باید از ظرفیت خیرین استفاده شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ضمن پیشنهاد تأسیس مراکز تحقیقاتی و پژوهشکدههای سبک زندگی سالم به خیّرین افزود: با پیشگیری، میتوان چند گام جلوتر از درمان حرکت کرد و تأسیس چنین مراکزی در راستای پیشگیری از بیماریها ضروری است.
دکتر پناهی دو مقوله امنیت و سلامت را از مهمترین و جدیترین برنامههای هر حکومتی دانست و ادامه داد: پرداختن و پاسخ دادن به این دو مقوله، راهی جز تولید علم و مرجعیت و سرآمد بودن علمی ندارد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه در راستای نیل به مرجعیت علمی باید رفع نیازهای مردم در حوزه سلامت جزو برنامههای جدی باشد، افزود: لازم است برای برطرف کردن یا کاهش اثرات تهدیدهای حوزه سلامت از جمله بار بیماریها، تغییرات اقلیم (کمآبی، سیل، زلزله)، کاهش جمعیت و امنیت غذایی، برنامهریزی شود.
دکتر پناهی با اشاره به اینکه وضعیت کشور از نظر علم پزشکی قابل قبول است گفت: هم اکنون بزرگان علم پزشکی ایران در سطح دنیا صاحب سبک و صاحب قلم هستند و بسیاری از مقالات و کتب علم پزشکی دنیا، توسط نخبگان ایرانی تألیف شده است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عدالتمحوری را یکی از سیاستهای جدی وزارت بهداشت عنوان کرد و خطاب به خیرین گفت: مطمئن باشید یک قدم از شما، دو قدم از دولت، زیرا وزارت بهداشت، خیرین را جزو ظرفیتهای بزرگ کشور میداند که میتواند بهتر از سیاستهای دولتی در اختیار مردم باشد.