مدیرکل دامپزشکی استان سمنان : در قالب طرح افزایش کنترل و نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه رمضان ، ۴۱ بازرس دامپزشکی بر فعالیت مراکز تولید و عرضه محصولات دامی نظارت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ حمیدرضا حسینی گفت: طرح افزایش کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه محصولات دامی استان سمنان تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
به گفته وی ، ۴۱ نفر بازرس دامپزشکی در قالب ۲۱ تیم ثابت و تیم سیار در ۲ نوبت صبح و بعد ازظهر برای پیگیری امور و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه، سردخانه ها، کشتارگاه ها، قصابیها و خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی فعال هستند.
به گفته وی ، ۹۸۶ مرکز عرضه فرآوردههای دامی در استان سمنان وجود دارد که کارشناسان دامپزشکی در روزهای اخیر ، ۲۶۲ بازدید از این برخی از مراکز انجام دادند.
حسینی گفت : در این بازدیدها ۳۵۰ کیلوگرم انواع فرآورده دامی از چرخه خوراک انسانی خارج ، برای یک واحد هم پرونده قضایی تشکیل و یک واحد هم پلمب شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه روزانه ۱۴ تا ۱۵ تن گوشت قرمز در قصابیهای این استان توزیع میشود و گفت : کمبودی در این زمینه نداریم و با همکاری سازمان جهاد کشاورزی این روند توزیع درتعطیلات نوروز هم ادامه خواهد داشت .
حسینی از شهروندان درخواست کرد فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و دیگر محصولات دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
شهروندان استان سمنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ برای بررسی و پیگیری گزارش کنند.