در اجرای طرح پايش و نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، بیش از ٨٠٠ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در نیشابور كشف و نابود شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: مواد غذايی كشف شده در
دکتر هادی حسین زاده با تاکید بر اینکه یکی از مهم ترین عوامل مرتبط با سلامت جامعه مصرف مواد غذایی سالم است، اظهار داشت: با توجه به اهميت و حساسيت کنترل مواد غذايی در سطح توزيع، کارشناسان بهداشت محیط با هدف تامين سلامت مصرف كنندگان، تمام مراحل تولید تا عرضه محصولات غذايی را با دقت رصد می كنند.
وی با اشاره به تشدید برخورد با متخلفان در ایام نوروز گفت: شهروندان در زمان تهیه محصولات بسته بندی شده، شرایط ٩ گانه شامل نام محصول، نام و آدرس کارخانه تولید کننده، شماره پروانه (ساخت یا کد بهداشتی)، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، وزن و شرایط نگهداری ترکیب و فرمول فرآورده را بررسی کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه تلفنی ١٩٠ وزارت بهداشت تماس گرفته و موارد تخلف را اطلاع دهند.