تنها ۲۵ دانش آموز با علایم گوارشی در بیمارستان های امام رضا و اکبر مشهد و بیمارستان های نیشابور و کاشمر بستری هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به خبرنگار ما گفت: هم اکنون تنها
دکتر سیدجواد حسینی با اشاره به مساعد بودن حال عمومی دانش آموزان و مرخص شدن دانش آموزان تا فردا از خانواده ها خواست نگران سلامت فرزندانشان نباشند.
امیر دایی صراف فرماندار کاشمر امروز گفته بود: 8 دانش آموز هنرستان کار دانش خاور عسکری پس از استشمام بوی تلخ در کلاس و احساس حالت تهوع و تنگی نفس از کلاس خارج شده و بلافاصله توسط عوامل اورژانس به بیمارستان شهید مدرس کاشمر اعزام شده اند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جغتای هم گفت: ۲۰ نفر از دانش آموزان دختر آموزشگاه شهید زرقانی با علامت بی حالی به بیمارستان ولی عصر منتقل شدند و بعد از دریافت اکسیژن همه مرخص شدند.
دکتر غلامرضا شرفی افزود: بعد از انجام آزمایش ها خون هیچگونه مورد مسمومیت تشخیص داده نشد.