دبیرکل حزب الله لبنان امروز دوشنبه با اشاره به حوادثی که در رژیم صهیونیستی رخ داده است تاکید کرد پایان این رژیم نزدیک است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان امروز دوشنبه به مناسبت «یوم الجریح» (روز جانباز) سخنرانی کرده است.
جنبش حزب الله لبنان سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) را به مناسب روز جانباز اعلام کرده و در این روز از نیروهای جانباز مقاومت در لبنان تجلیل میکند.
وی با بیان اینکه هرگونه مشکلی که جانبازان با آن روبرو هستند، به عنوان جهاد در راه خداوند است، ادامه داد: همسران جانبازان نیز، مجاهدانی هستند که نزد خداوند تعالی از مقام و منزلت والایی برخوردارند. اسرایی نیز که در میادین جنگ به خاطر رابطه با مقاومت، اسیر شدند و به شهادت رسیدند، باید یاد و خاطره آنان را گرامی داشت. این افراد مورد شکنجه وحشیانه صهیونیستها و مزدورانشان قرار داشتند.
سید حسن نصرالله در ادامه افزود: امت اسلامی باید در مقابل رژیم صهیونیستی از ملت فلسطین حمایت کنند. همه حوادثی که به تازگی رخ داده، نشانههایی از پایان رژیم صهیونیستی است. تمامی تصمیماتی که این رژیم اتخاذ میکند، فقط بر عزم، ایمان و پایمردی ملت فلسطین برای انجام عملیات علیه اسرائیل میافزاید.
منتظر خارج نمیمانیم
سید حسن نصرالله گفت: ما درباره تحولات داخلی لبنان منتظر خارج نمیمانیم و همیشه از لبنانیها خواسته ایم، منتظر خارج نباشند. ما روی اوضاع و تحولات منطقهای سرمایه گذاری نمیکنیم. در سیاست معمولا این گونه است که منتظر تحولات منطقهای و بین المللی و تصیفه حسابها میمانند، ولی ما منتظر چیزی نمیمانیم. ما شبانه روزی کار میکنیم تا گزینه خود را برای همین فردا اگر امکان داشته باشد، انتخاب کنیم.
پرونده هستهای ایران هیچ ارتباطی با هیچ تحول دیگری در منطقه ندارد
دبیرکل حزب الله گفت: برخیها منتظر حل و فصل اختلافات ایران و آمریکا هستند. سه، چهار روز اخیر بسیار درباره این مسئله سخن گفته شده است و اینکه در پرونده هستهای ایران تحولات مثبتی ایجاد شده و افقهایی گشوده شده و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران رفته است. اما اینها چه ارتباطی با ریاست جمهوری لبنان دارد؟ من نه برای هزارمین بار بلکه برای یکصد هزارمین بار تأکید میکنم که ارتباطی بین پرونده هستهای ایران با هیچ چیز دیگری در منطقه وجود ندارد. کسی که منتظر حل و فصل اختلافات ایران و آمریکا باشد یعنی باید صد سال منتظر بماند. همچنین هر کسی منتظر حل و فصل اختلافات ایران و عربستان باشد، یعنی مدت طولانی در انتظار خواهد ماند، زیرا مشکل فقط در روابط دوجانبه نیست.
شهید سلیمانی الگوی مجاهدان فلسطینی برای شهادت طلبی است
سید حسن نصرالله گفت: آنگونه که بارها تکرار کرده ایم دشمن صهیونیستی دشمن احمقی است و هنگامی که در مسیر اجرای قانون اعدام اسیران گام برمی دارد، این رویکرد احمقانهای است. من تمام این تحولات را از نشانههای نابودی رژیم صهیونیستی قلمداد میکنم. این دشمن جاهل اگر تصور میکند هنگامی که رزمندگان عاملان عملیات جهادی در فلسطین اشغالی را به اعدام در اسارت تهدید میکند، آنها با این کار از عملیات منصرف میشوند، دچار اشتباه شده است، چرا که با این کار باعث تشدید این عملیاتها میشود. چه بسا برخی مجاهدان در قیام و انجام برخی عملیاتها از نگرانی به اسارت درآمدن دچار تردید شوند، اما آنها هرگز از مرگ هراسی ندارند. من این را میدانم چراکه در لبنان چنین تجربهای داریم. رزمندگان درصورتی که یقین داشته باشند به شهادت میرسند، هیچ مشکلی ندارند و با تمام جرأت و شجاعت به استقبال مرگ میروند. این قانون صهیونیستهای احمق، ایمان و شجاعت و اقدام مجاهدان فلسطینی را برای انجام عملیات جهادی بیشتر میکند و هرگز آنها را باز نمیدارد. آنگونه که به حاج قاسم گفتند دشمنان میخواهند تو را به قتل برسانند، او در پاسخ گفت: آنها کجا هستند من در جستجویشان هستم؛ من به صورت شبانه روزی به دنبال قاتل خود هستم. از این رو این مسئله با معنویات و ارتباط خدا و دیدار او ارتباط دارد.
فقط ایران و سوریه حامیان واقعی لبنان بوده اند
سید حسن نصرالله گفت: ملت لبنان و مردان، زنان، کودکان، مجروحان، اسیران، شهدا و مجاهدان ما قدرت بازدارندگی فعلی لبنان در مقابل دشمن را ایجاد کرده و آنها جز از ایران و سوریه هیچ حمایت خارجی دریافت نکرده اند. این چیزی است که به هیچ عنوان نباید فراموش شود. ما باید همیشه به یاد داشته باشیم هیچ کسی در جهان به غیر از ایران و سوریه از این قدرت بازدارندگی کنونی در لبنان حمایت واقعی عملی نکرده است. از این رو آمریکا و اسرائیل و همه متحدان آنها این دو کشور را مورد دشمنی قرار میدهند.
جنگ ۳۳ روزه بیانگر تحول عظیم در قدرت مقاومت بود
سید حسن نصرالله افزود: در جنگ ۳۳ روزه، در میدان مستقیم نبرد حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار نظامی اشغالگر در مرزهای لبنان صف آرایی کرده بودند و حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار نظامی نیز از آنها پشتیبانی کرده و آماده ورود به لبنان در صورت پیروزی در عملیات زمینی بودند. آنها برنامه ریزی کرده بودند پس از پیروزی در جنگ ۳۳ روزه حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار نظامی را وارد جنوب لبنان کنند. اما با وجود ۳۳ روز بمباران، تخریب و آواره کردن که تصور میکردند با آن میتوانند عزم و اراده مردم را هدف قرار میدهند، نتوانستند وارد بنت جبیل، عیتا الشعب و بسیاری از روستاهای خط مقدم ما شوند. این تحول عظیمی در قدرت مقاومت است و این مسئله تحولات کنونی در مرزهای زمینی لبنا و فلسطین اشغالی را تفسیر میکند.