امیر سرتیپ آشتیانی در گفتگو با اصحاب رسانه گفت: امروز جوانان ما به سطحی از فناوری و اقتدار رسیده اند که دشمن به هیچ وجه هیچ نمیتواند در برابر آنها سد ایجاد کند.
امیر سرتیپ آشتیانی اضافه کرد : در بخش تسلیح نیروهای مسلح، امسال درمقایسه با پارسال، یک و نیم برابر تجهیزات و خدمات به ارزش 87 هزار میلیارد تومان به نیروهای مسلح ارایه شده است.
وزیر دفاع گفت: در این مدت بیش از 85 هزار فرصت شغلی ایجاد شده که 15 هزار فرصت در مقایسه با پارسال افزایش داشته و توانستیم با 6 هزار شرکت دانش بنیان نیز همکاری کنیم.
امیر سرتیپ آشتیانی با اعلام خبر تاسیس صندوق پژوهش و صنعت دفاعی گفت: با هدف مقابله با خرابکاری صنعتی دشمن 38 هزار قطعه مهم بومی سازی شده که یک میلیارد دلار صرفه جویی ارزی داشته است .
وزیر دفاع با اشاره به موفقیت بیش از 90 درصدی سامانه های ساخت داخل در 9 رزمایشی که امسال برگزار شد ادامه داد: در حوزه رزم موشکی اثربخشی سر جنگی ، تاکتیکی شدن ، مقاومت در جنگ سایبری ، پنهان کاری
و طراحی و ساخت موشکهای بالستیک نقطه زن با برد 2 هزار کیلومتر با قابلیت استفاده در عرصههای زمینی و دریایی مد نظر است.
امیر سرتیپ آشتیانی گفت: در حوزه موشک کروز نیز انواع آن را از 35 تا هزار کیلومتر تولید کردیم و هم اکنون عملیاتی هستد.
وزیر دفاع با تاکید بر اینکه در حوزه پشتیبانی رزم هوایی نیز ، طراحی پهپادهای با برد پروازی و مداومت پروازی بالا ، طراحی پهپاد رهگیر و بکارگیری هوش مصنوعی برای پروازهای جمعی و تلفیقی برای پروازهای باسرنشین در حال اجراست ضمن آن که توسعه پهپادهای دریاپایه در دستور کار است ضمن آن که کشورهای زیادی خواهان پهپاد ایرانی هستند .
امیر سرتیپ آشتیانی با یاد آوری موفقیت سامانه باور 373 و موشک صیاد 4 در انهدام هدف در 300 کیلومتری افزود: در حوزه پشتیبانی از پدافند هوایی هم با توجه به تهدیدات مختلف، متناسب با هر تهدید سازماندهی لازم را انجام داده ایم و با لحاظ کردن موضوعات اختلال و فریب، در حال توسعه سلاحهای پدافند هوایی هستیم.
وزیر دفاع ساخت انواع زیردریایی های سبک و سنگین ، ساخت ناوشکن کلاس موج و سینا و ساخت ناو چندمنظوره کلاس شهید سلیمانی و شناورهای تندرو مجهز به انواع موشکهای کروز و سلاح زیرسطحی را دیگر موفقیت های اخیر صنعت دفاعی عنوان کرد.
امیر سرتیپ آشتیانی همچنین از گسترش همکاری صنعت دفاعی با پالایشگاها در حوزه نفت وگاز و محصولات پلیمری و بخش خصوص در حوزه ساخت و بازآماد انواع هواپیماها خبر داد.
وزیر دفاع با بیان این که ایران در زمینه تقویت توان دفاعی با سایر کشورها نیز همکاری میکند تصریح کرد: بحث خرید تجهیزاتی مانند سوخو ۳۵ در حال پیگیری است.
امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره جاری بودن روند توسعه و بهره برداری از هواپیمای سیمرغ گفت: این هواپیما در مرحله تست تاکسی با سرعت بالاست و پس از پایان آزمایش ها و اقدامات کیفی، هواپیمای سیمرغ عملیاتی خواهد شد.
وزیر دفاع در باره فعالیت های این وزارتخانه در حوزه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری عنوان کرد: سازمان صنایع دفاعی این کار را به جد دنبال میکند و سازماندهی لازم برای ساخت و تولید هواپیمای صدنفره در داخل کشور صورت گرفته است.
امیر سرتیپ آشتیانی خاطرنشان کرد: در زمینه ساخت هواپیمای داخلی دو ملاحظه را مد نظر داریم؛ اول آنکه مراحل این اقدام را خودمان انجام دهیم و دوم آن که مسیر را با سرعت طی کنیم و به نتیجه برسانیم تا هرچه سریعتر بهرهبرداری از این هواپیماها صورت بگیرد و به مرور ساخت آن نیز بومیسازی شود.