طرح نظارت بهداشتی و شرعی بر عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه رمضان با حضور بیش از ۸۰ گروه در آذربایجانغربی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، بازرس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: در این طرح که تا پنجم اردیبهشت سال آینده ادامه دارد، بر نحوه فعالیت رستورانها، غذاخوریها و مراکز عرضه گوشت و فرآوردههای خام دامی، نظارت میشود.
انوری افزود: شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد به عنوان یکی از اعضای ستاد تسهیل سفرهای نوروزی، فعالیتهای نظارتی خود را بر اساس پروتکلهای ابلاغی سازمان دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی در قالب دو اکیپ سیار و یک اکیپ مستقر در شبکه دامپزشکی همگام با سایر ارگانهای نظارتی در شیفتهای صبح و بعداز ظهر با تأکید بیشتر بر نظارت بر فرآوردههای مصرفی مردمی اجرا میکند.
وی افزود: این طرح از ۱۳ اسفند ماه آغاز شده و تا پایان این ماه مبارک ادامه دارد.
مسوول بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی مهاباد هم گفت: فروآردههای خام دامی هم پس از بررسی بیماریهای بالینی و مشترک مجوز ورود به بازار را دریافت میکنند.
سیدصالح شریفی یا اشاره به اینکه تعدادی از قصابان که در سطح شهر مجوز کشتار دارند و کشتار خود را تحویل کشتارگاه میدهند افزود: معاینه قبل از کشتار صورت میگیرد و سپس به خط کشتار ارسال میشود تا دام از لحاظ بیماریهای بالینی و مشترک بررسی شود.
وی در ادامه بیان کرد: دامهایی که به کشتارگاه وارد میشوند دارای سه ملاک اصلی برچسب ناظر شرعی، انقضا و بازرسی نهایی کشتار گاه است.
گروههای بازرسی سازمان دامپزشکی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.