سرپرست ادارهکل دامپزشکی خوزستان از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورههای خام دامی به مدت ۵۳ روز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دکتر ناصر عسکریفرد اظهار کرد: ادارهکل دامپزشکی خوزستان بر اساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی، اکیپهای خود را از ۱۳ اسفندماه تا ۵ اردیبهشتماه سال ۱۴۰۲ و عید فطر فعال کرده است.
وی با بیان اینکه این طرح در ایام نوروز و در ادامه نیز در ایام ماه مبارک رمضان اجرا میشود، افزود: در این طرح ۸۴ نفر از دامپزشکان و کارشناسان استان خوزستان در قالب ۴۸ اکیپ ثابت و سیار فعالیت میکنند.
سرپرست ادارهکل دامپزشکی خوزستان در خصوص نحوه فعالیت این اکیپها گفت: ۴۸ اکیپ روزانه در دو شیفت کاری به صورت تمام وقت در سراسر استان خوزستان و دو اکیپ در شهرستان اهواز فعال خواهند بود تا کار نظارت بهداشتی بر مراکز مورد نظر طرح را به صورت مضاعف انجام دهند.
عسکریفرد با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح تامین بهداشت و سلامت محصولاتی است که در اختیار شهروندان قرار میگیرد، افزود: در این طرح ۲۹ واحد بستهبندی و کارخانه فرآوری، ۴ هزار و ۱۰۹ مرکز عرضه و پخت فرآوردههای خام پروتئینی، هشت کشتارگاه طیور و ۲۳ کشتارگاه دام مورد بازدید و رصد بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان خوزستان قرار میگیرند.
وی بیان کرد: در کشتارگاهها علاوه بر بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی بخش دولتی، دامپزشک و کارشناس کشتارگاهها نیز مستقر هستند و کشتارگاههای دام فعالیتها به صورت روزانه و در کشتارگاههای طیور به صورت شبانه رصد میشوند.
سرپرست ادارهکل دامپزشکی خوزستان گفت: دامپزشکی خوزستان ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز، در صورتی که با موارد غیربهداشتی برخورد کند، موضوع را به مراکز قضایی ارجاع میدهد تا در این مراجع تصمیمگیری لازم برای برخورد قانونی با آنها از جمله جریمه، پلمب و یا هر گونه برخورد دیگر اعمال شود.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره ۳۳۳۶۱۳۵۳-۰۶۱ دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اطلاع دهند.