مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی بر ضرورت حمایت حقوقی و قضایی از ایثارگران معظم تاکید کرد.
وی ادامه داد: ارائه مشاوره های حقوقی، گام مهمی برای جلوگیری از مواجهۀ این قشر با مشکلات حقوقی و قضایی است و
از تمام ظرفیت های پیش بینی شده در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران برای حل مشکلات قضایی و حقوقی جامعۀ ایثارگری استفاده می شود.
معاون قضایی دادگستری کل آذربایجان شرقی هم در این همایش، اهتمام بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به گزارش ترک فعل دستگاه های اداری استان در حوزۀ خدمت رسانی به ایثارگران معظم را خواستار شد.
عزیز امن اللهی با اشاره به فعالیت شعبه شورای حل اختلاف ایثارگران در بنیاد شهید و امور ایثارگران تبریز و آمادگی برای ایجاد این شعبات در شهرستانها گفت: این شعبه ها بستری است تا از رهگذر ایجاد و فعالیت آنها ضمن صیانت از حقوق طرفینِ پرونده، عزت و حرمت ایثارگران عزیز هم حفظ شود ضمن اینکه ایجاد و فعالیت این شعبه ها قطعاً توفیقاتی را در حل اختلافات و صلح و سازش به دست خواهد داد که اقدامی در راستای کاهش ورود پرونده به دادگستری محسوب می شود.
کارشناس معاونت حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور هم در این همایش از ایجاد مؤسّسۀ حقوقیِ این نهاد در سال آینده خبر داد و افزود: این مؤسّسه با هدف ارائۀ خدمات تخصصیِ سهل و سریع به جامعۀ هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد می شود و در آن ضمن بهره مندی از حضور وکلای ایثارگر، از کارشناسان حقوقی مجرّب دیگر استفاده خواهد شد.
عبدالملکی به ایجاد کانون های داوریِ حقوقیِ ایثارگران در استان ها اشاره و اظهار کرد: این کانون ها در برخی از استان ها ایجاد شده و در استان های باقیمانده هم به تدریج ایجاد خواهد شد تا پرونده های ایثارگران قبل از ارجاع به دادگستری، از طریق میانجیگری این کانون ها حل و فصل شود.
در این همایش از 56 وکیل و کارشناس حقوقیِ همکارِ بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی تجلیل شد.