وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه انجام پژوهشهای علمی با سطح کیفی بالا، نیازمند تجهیزات آزمایشگاهی نوین است، گفت: به زودی اعتباری را برای تقویت زیرساختهای آزمایشگاهی به دانشگاهها پرداخت میشود.
وزیر علوم با بیان اینکه به هر حال کشور با محدودیتهای بودجهای روبروست و تحریمهای ظالمانه دشمن نیز این محدودیتها را بیشتر کرده است، گفت: دانشگاهها از تعریف پروژههای عمرانی جدید، توسعه دانشکدهها و ایجاد رشتههای موجود پرهیز کرده و تکمیل پروژههای نیمه تمام را در اولویت قرار دهند.
وی گفت: در توسعه رشتههای آموزش عالی، باید ارتقاء سطح کیفی رشتهها و تغییر سرفصلهای درسی متناسب با نیازهای جامعه و دانش نوین دنیا در دستور کار باشد و ایجاد رشتههای جدید به رشتههای بسیار ممتاز و منحصر به فرد که ایجاد آنها ضروری است، منحصر شود.
وزیر علوم در جمع شورای دانشگاه مازندران که روسای دانشکدهها و تعدادی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه حضور داشتند گفت: دانشگاه مازندران با توجه به قدمت و سابقه و ظرفیت علمی که دارد از سرمایههای نمادین آموزش عالی کشور است و در رشته شیمی که اینجانب در آن تخصص دارم و آگاهی کافی دارم میتوانم اذعان کنم که دانشگاه مازندران از دانشگاههای پیشگام و ممتاز است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامههایی که وزارت علوم برای تقویت پژوهش و فناوری انجام داده است، اظهار داشت: اخیراً پایههای تشویقی را برای اعضای هیئت علمی که فعالیتهای ویژهای انجام داده باشند تعریف کرده است و تعداد پایههای تشویقی را به حدود ۶۰ پایه افزایش داده است.
عالیترین مقام مسئول در وزارت علوم تأکید کرد: دانشگاهها پایههای تشویقی اعضای هیات علمی را که معمولاً به اعضای هیئت علمی نمونه، سرآمدان علمی و دانشمندان یک درصد و اعضای هیئت علمی که فعالیتهای ویژه دارند اختصاص دارد، از هم اکنون اختصاص دهند تا با افزایش حقوق سال آتی از امتیازات پایههای تشویقی دیگر نیز برخوردار شوند.
در این نشست رئیس دانشگاه مازندران و روسای دانشکدههای دانشگاه گزارشهای لازم را ارائه داده و مطالبات و خواستههای خود را برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه مطرح کردند.