رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ساری: حمایت از شرکتهای فناور از برنامههای جدید ستاد اجرایی فرمان حضرت امام است.
عارف نوروزی افزود: حمایت از شرکتهای فناور جزو برنامههای جدید ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) است که برای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) در کشت محصولات کشاورزی در حدود چهار میلیون هکتار از اراضی باغی و زراعی کشور ورود پیدا کرده و کشت انجام داد که با اقدامات انجام شده از خروج ارز به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار کالا برای واردات کالاهای راهبردی جلوگیری شد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این ستاد در سالهای گذشته حدود هشت هزار شغل در استان ایجاد کرده و این نهاد حاکمیتی آمادگی دارد این میزان اشتغال را افزایش دهد.
نوروزی افزود: در زمان حاضر این نهاد با پارک علم و فناوری مازندران تفاهم نامهای به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان انعقاد کرده که تاکنون ۲۰ میلیارد تومان آن اجرایی شد و برای تحقق ۱۰۰ درصدی آن به معنای واقعی تلاش خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در استان مازندران ۷۵ مدرسه با تلاش بنیاد برکت ساخته شد که به طور حتم این رویه با جدیت برای کاهش مدارس فرسوده در این دیار تداوم خواهد داشت.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این ستاد در مجموع یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در استان مازندران انجام داده است که به طور حتم این رویه تداوم خواهد یافت.
استاندار مازندران از رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خواست این نهاد به طرحهای اقتصادی و ساخت شهرکهای مسکونی در این استان ورود و سرمایهگذاری لازم را انجام دهد.
سیدمحمود حسینیپور افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف خانه دار شدن اقشار مختلف مردم به ساخت شهرکهای مسکونی در استان ورود کند.
وی تصریح کرد: مازندران در سالهای گذشته از خدمات بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بهرهمند شد و از این نهاد ارزشی میخواهم این رویه را تداوم دهد.
حسینی پور به ظرفیتهای کارخانه نساجی مازندران اشاره کرد و گفت: مردم استان دلبستگی ویژهای به نساجی دارند و تیم محبوب فوتبال استان در لیگ برتر هم به همین نام است لذا از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) میخواهم که برای توسعه این کارخانه اقدام کند.
استاندار مازندران تاکید کرد: اکنون رغبت کشاورزان مازندرانی به کشت پنبه افزایش یافته و به نظر بنده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با مشارکت در طرحهای اقتصادی نساجی مازندران میتواند حدود پنج هزار شغل در منطقه ایجاد کند.
حسینی پور افزود: رشد اقتصادی استان در ۱۰ سال گذشته صفر بود، اما با برنامه ریزیهای انجام شده در ۹ ماهه امسال این رقم به سه درصد افزایش یافت.
وی تصریح کرد: ظرفیتهای استان برای حضور فعالان اقتصادی بینظیر است که از تمام سرمایه گذاران از جمله بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) میخواهیم در این طرحها مشارکت کنند.
نماینده عالی دولت در استان مازندران گفت: برخی از روستاها و استانهای کمتر برخوردار برای افزایش رفاه اجتماعی به حمایتهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیاز دارند که امیدواریم با برنامه ریزی اصولی برای رفع این چالشها حضور و مشارکت لازم صورت بگیرد.
حسینی پور افزود: زیرساختها برای حضور سرمایه گذاران در استان آماده است و فرش قرمز برای اجرای طرحهای تولیدی زیر پای فعالان اقتصادی پهن میکنیم.