اسکنری ابداع شده که رسیده بودن میوه را بررسی میکند که در نتیجه آن دور ریز میوه کاهش پیدا میکند.
شرکت سازنده ادعا میکند ۴۰ درصد موادغذایی مصرفی که سالانه به بازار جهانی عرضه میشوند به تدریج و قبل از آنکه به خانه افراد برسد، دور ریز میشوند. علاوه بر آن نسل فعلی اسکنرهای محصول فقط برای آزمایشگاهها کاربرد دارند و میتوانند میزان شکر یا اسیدی بودن محصول را رصد کنند و قادر به شناسایی تازگی یا عمر آن نیستند. اما دستگاههای که وان ترد ساخته میتواند تا ۲۵ درصد دور ریز مواد غذایی در چنین شرایطی را کاهش دهد.
مارکو اسنیکرز مدیر ارشد اجرایی و بنیانگذار وان ترد گفت: حجم انبوه مواد غذایی که هر سال دور ریز میشود بسیار کلان است. ما سعی کردیم فناوری بسازیم که به حل این چالش کمک میکند که به طور مستقیم روی کمبود مواد غذایی تاثیرگذار است. ما نخستین محصولی را ابداع کرده ایم که به طور دقیق و مشخص عمر ماده غذایی را پیش بینی میکند. این محصول توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.
اسکنر مذکور با استفاده از الگوریتمهای خاص دادههای لیزر مادون سرخ را جمع آوری میکند و به این ترتیب میتواند عمر ماده غذای
ی را به طور واقعی بسنجد. این شرکت دو نسخه از سیستم ساخته که یکی برای مشتری است و دیگری برای تولید کنندگان در زنجیره غذایی به کار میرود.
منبع: انگجت