فضانورد ناسا که در «ایستگاه فضایی بینالمللی» به سر میبرد، عکس خیرهکنندهای را از یک شفق قطبی گرفته است.
کاسادا در شرح عکسی که در توییتر منتشر کرد، نوشت: این کاملا غیر واقعی به نظر میرسد.
این نمایش نور که در اثر تعامل ذرات باردار خورشیدی با مولکولهای موجود در جو زمین به وجود آمده، اخیرا از فعالیت شدید خورشید نیرو گرفته است. یک حفره در جو بیرونی خورشید یا تاج، جریان باد خورشیدی را جذب کرد. این جریان حاوی ذرات باردار دائما از خورشید جاری است. ابرهای بزرگ پلاسمای خورشیدی که طی فرآیند خروج جرم از تاج خورشیدی به فضا پرتاب شدهاند، در روزهای ۲۶ و ۲۷ فوریه به سیاره ما برخورد کردند و سوخت بیشتری را برای شفقهای قطبی فراهم آوردند.
در نتیجه، نمایش شفقها از عرضهای جغرافیایی فوقالعادهای که خانه طبیعی آنها است، فاصله گرفتهاند. خطوط میدان مغناطیسی زمین تمایل دارند ذرات باردار را به سمت قطبهای سیاره ما هدایت کنند. به عنوان مثال، نورهای رقصنده و موزون اخیرا ناظران را در سراسر جزایر بریتانیا شگفتزده کردند و حتی تا جنوب کالیفرنیا ظاهر شدند.
کاسادا اکتبر گذشته همراه با سه خدمه دیگر مأموریت «کرو-۵» (Crew-۵) شرکت «اسپیس ایکس» (SpaceX) شامل «نیکول مان» (Nicole Mann)، فضانورد ناسا، «کویچی واکاتا» (Koichi Wakata)، فضانورد ژاپنی و «آنا کیکینا» (Anna Kikina)، فضانورد روسی به ایستگاه فضایی بینالمللی رسید.
بنا بر اعلام وبگاه اسپیس، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این چهار فضانورد فقط یک هفته دیگر میتوانند سیاره ما را از بالا تحسین کنند؛ زیرا کرو-۵ قرار است حدود پنج روز پس از رسیدن ماموریت کرو-۶ به آزمایشگاه مداری، به زمین بازگردد. کرو-۶ در حال حاضر قرار است بامداد دوم مارس از «مرکز فضایی کندی» (KSC) ناسا در فلوریدا پرتاب شود.