ظرفیت بسته بندی گوشت قرمزومرغ تنظیم بازار درواحدهای فعال استان کرمانشاه ، با هدف حذف واسطهها و کاهش قیمت افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
عباسی افزود: با این کار دست دلالان و واسطه گران قطع میشود .
کارشناس مدیریت صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میگوید: هم اکنون۶ واحد فعال بسته بندی گوشت و طیور در شهرستانهای کرمانشاه، سنقر، اسلام آباد غرب و روانسر با ظرفیت ۹۸ هزار تن فعال است.
رضویان افزود: همچنین ۲۸۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت ۲و ۷ میلیون تن در استان فعال است.
مدیرعامل یک واحد تولید و بسته بندی فرآوردههای گوشتی در کرمانشاه با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش واحدهای بسته بندی گوشت قرمز ومرغ در استان میگوید: درراستای اجرای این طرح ظرفیت بسته بندی در واحد تولیدی اش، به روزانه هفت تن بسته بندی گوشت گوساله، گوسفند و طیور افزیش یافته است.
طرحانی گفت: ظرفیت تولید سالانه این مجموعه سه هزار تن است و در این واحد تولیدی برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است.
این واحد بسته بندی هر روز گوشت را از کشتارگاه کرمانشاه خریداری میکند وپس از طی مرحله پیش سرد، واردسالن بسته بندی و سپس روانه بازار مصرف میشود.
شهروندان میتوانند گوشت قرمز و مرغ تنظیم بازار بسته بندی شده را با ۲۰ تا ۳۰ درصد زیر قیمت ، از فروشگاههای زنجیرهای مناطق هشتگانه شهرداری و نمایشگاه بین المللی کرمانشاه تهیه کنند.
نمایشگاه بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهدهم ، هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۰ پذیرایی شهروندان است.