ایجاد ارتباط بین مغز و دنیای بیرون افراد فلج با یک فناوری جدید
یک فناوری جدید میتواند به بیماران مبتلا به فلج شدید کمک کند تا توانایی خود را از طریق تایپ کردن، پیامک یا حتی دسترسی به رسانههای اجتماعی برای برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و دنیای خارج به دست آورند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، «سینکرون» (Synchron) بخشی از محصول نوظهور شرکتهایی است که فناوری را در صنعت رابط مغز و رایانه آزمایش میکنند.
به نقل از سی ان بی سی، سوئیچ سینکرون از طریق رگهای خونی درون بدن کاشته میشود و به بیماران این امکان را میدهد تا تنها با استفاده از ذهن خود از فناوری استفاده کنند. بر اساس این گزارش، فناوری آزمایشی تاکنون روی سه بیمار در ایالات متحده و چهار بیمار در استرالیا آزمایش شده است.
در این گزارش آمده است که سینکرون که در سال ۲۰۱۲ تاسیس شد، یکی از اعضای صنعت رو به رشد رابط مغز و کامپیوتر (BCI) است. یک سیستم BCI سیگنالهای مغز را رمزگشایی میکند و آنها را به دستوراتی برای فناوریهای خارجی تبدیل میکند. رابط مغز و کامپیوتر از طریق رگهای خونی وارد میشود که تام آکسلی مدیر عامل سینکرون از آن به عنوان بزرگراههای طبیعی به مغز یاد میکند.
ابزار این شرکت مجهز به حسگرهای کوچک است و به ورید بزرگ نزدیک قشر حرکتی منتقل میشود. این ابزار به آنتنی متصل است که زیر پوست در قفسه سینه قرار میگیرد و دادههای خام مغز را جمع آوری کرده و از بدن به دستگاههای خارجی ارسال میکند.
فناوری این شرکت میتواند به بیماران مبتلا به فلج شدید کمک کند تا توانایی خود را از طریق تایپ کردن، پیامک یا حتی دسترسی به رسانههای اجتماعی برای برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و دنیای خارج به دست آورند.