میزان مصرف جوش شیرین در نان با بررسی و نمونه برداری از ۸۵۰ نانوایی به سمت صفر شدن میل کرده است.
دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: میزان مصرف نمک در نان بسیار پائینتر از میانگین کشوری است.
شاخص مصرف نمک در نان در استان حدود ۳۲ میلیگرم است در حالی که این شاخص در کشور ۵۰ میلیگرم است.
بر اساس تصمیم کارگروه آرد و نان استان روزهای تعطیلی همه نانوائیهای استان از روز جمعه به سایر روزهای هفته تغییر کرد.
برای دسترسی مردم شهر همدان به نان هم ساعات پخت نان در برخی نانوائیها تا ساعت ۱۰ شب افزایش یافت.