ناگمان پچ؛ يک کباب ويژه بلوچي و به معناي کباب فوري است که براي مهمانان ويژه پخت مي شود؛ گزارشگر ما طعم اين غذاي محلي را در يک ضيافت صلح چشيده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، این کباب خوشمزه و محلی مختص مهمانی های ویژه و خاص است و برای پخت آن معمولا از گوشت گوسفند و شتر استفاده می شود .
بلوچی یکی از معتمدان منطقه حنظزران در ایرانشهر است که در این خصوص می گوید : اصطلاح ناگمان پچ به معنی ناگهانی پختن است و در آن گوشت ها بین پنج تا شش ساعت در میان حرارتی که از دو طرف به آنها وارد می شود قرار می گیرند تا به آرامی پخته شوند .
وی افزود: برای پخت این غذا ، نیاز به مشارکت همگانی است و این بار بیش از صد نفر از اهالی یک طایفه در پخت این کباب خوشمزه و محلی شراکت داشته اند .