شاورما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در کشورهایی مثل لبنان و ترکیه است که با مواد متنوعی درست می شود و غذایی مقوی است.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شاورما مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
آموزش شاورما با نان جو توسط خانم اقدس بهتری
مواد لازم نان
آرد جو دو سر یک پیمانه
آب دو پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
آرد+آب+نمک را داخل مخلوط کن ریخته خوب که هم خورد داخل تابه داغ نانها را مثل لواش نازک می بپزیم.
مواد میانی
فیله مرغ یک پیمانه
پیاز خلالی یک عدد
قارچ خرد شده ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
سیر یک حبه
نمک فلفل پاپریکا آویشن
داخل تابه تفت داده ادویه ها اضافه
مواد سس شاورما
سرکه بالزامیک +رب انار+ارده +نمک و پودر سیر
برای تهیه شاورما مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری برش می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز خلالی را به سینه مرغ نواری اضافه می کنیم، سپس سیر را به صورت ریز رنده می کنیم و به سینه مرغ اضافه می کنیم. حالا ماست یونانی را به همراه آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، دارچین به سینه مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
بیشتر بخوانید: رازهای فست فودی که نمیدانستید!
در این مرحله زنجبیل، پاپریکا و سماق به سینه مرغ نواری اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خورد گوشت مرغ برود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن یا کره درون تابه می ریزیم و مرغ مرینیت شده را به همراه مواد درون تابه می ریزیم و کاملا سرخ می کنیم و اجازه می دهیم مرغ بپزد.
مرحله پنجم
در این مرحله خیار را می شوییم و از وسط بر می زنیم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به صورت نواری خرد می کنیم. در ادامه زمانی که مخلوط مرغ کاملا پخته شد آن را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله ششم
در نهایت نان پیتا را روی سطح کار قرار می دهیم و مقداری از سس دلخواه روی نان می مالیم، سپس مقداری از مخلوط مرغ روی آن می ریزیم و گوجه فرنگی و خیار را روی آن قرار می دهیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان