رئیس سازمان ثبت احوال کشور، حرکت به سوی GIS جمعیتی و نیز توسعه پایگاه سببی و نسبی را از جمله برنامههای مهم این سازمان برشمرد.
آقای هاشم کارگر افزود: تنها ماموریت سازمان ثبت احوال صدور کارت هوشمند ملی و شناسنامه نیست بلکه با توجه به توانمندی این سازمان، میتوان در زندگی تمام مردم و در بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سایر حوزهها اعتماد و اطمینان خاطر ایجاد کرد و با ارائه آمار و تحلیلهای مناسب در جهت تصمیم سازی و سیاستگذاریهای کشور قدم برداریم.
وی گفت: سازمان ثبت احوال کشور با توجه به قابلیتهای موجود، آمادگی دارد در مسیر دولت الکترونیک و تحقق سازمانی هوشمند همکاری کامل را با سازمان امور اداری و استخدامی به عمل آورده تا با توجه به جایگاه این سازمان در دولت الکترونیک زمینه حرکت سایر دستگاهها و سازمانها در این مسیر فراهم و تسهیل نماید.
آقای کارگر افزود: همچنین باید از تمام ظرفیتهای این سازمان و نیروهای آن برای رضایتمندی مردم و پیشبرد اهداف استفاده کرد و برای اقدامات ارزشمندتر نیروهای توانمند و با انگیزه را شناسایی و از آنان استفاده نماییم.
وی حرکت به سوی GIS جمعیتی و نیز توسعه و تکمیل پایگاه سببی و نسبی را از جمله برنامههای مهم سازمان برشمرد و گفت: در حال حاضر پاشنه آشیل سازمان ثبت احوال کشور «سامانه هدا» است که باید هر چه سریعتر این سامانه در راستای ارائه خدمات بیشتر گام بردارد؛ درواقع «سامانه هدا» (هویت دیجیتال ایرانیان) باید درگاه احراز هویت کشور محسوب شده و در سازمانهای دولتی و غیر دولتی از این سامانه بهرهمند شوند.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه ایجاد نظام انگیزشی در سازمان ثبت احوال کشور بسیار مهم است، افزود: باید نظام گزینشی در سازمان پیاده سازی و از افراد با انگیزه در تمام امور بهرهمند شد.
آقای کارگر با بیان اینکه مدیر دانا باید نیروهای کارآمد و داناتر از خود را به کار گیرد تا شاهد ارتقای جایگاه سازمان شویم، گفت: همه مدیران موظفند به دنبال شناسایی افراد توانمند و پرورش و تربیت مدیران آینده باشند.