مدیرحوزهی علمیه خواهران کشور در سفر به ساوه: براساس برنامهی پنج سالهی حوزه علمیه، به سمت واگذاری مدیریت مسائل حوزه بانوان به آنها هستیم.
حجت الاسلام فاضلا افزود: الویتهای حوزه علمیهی خواهران در اولین برنامهی مصوب پنج ساله که از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده شده است که با برخورداری عوامل انسانی، امیدواریم ایم مهم محقق شود.
وی ادامه داد: براساس اسناد بالادستی و در افق ۱۴۱۴، بانوان در امور و مسائلی که مرتبط به خوشان است در مقام مرجعیت قرار گیرند و مسائل مربوط به خواهران را باید به آنها مراجعه نمایند و اهتمام جدی داریم که با ارائهی آموزشهای لازم و حرکت در مسیر ترسیم شده توسط رهبری که "حوزه مادر نظام است" به جد در این مسیر هدفگذاری کرده ایم.
مدیر حوزهی علمیه خواهران کشور با تاکید بر بهره گیری از فیوضات ماه شعبان برای ورود به ماه رمضان افزود: علم آموزی از شاخصههای دینداری در کشور محسوب میشود و امروز از اعتکافها و جشنهایی که یادآوری ایام ا... است، نشان دهنده دینداری ملت است و در این بین تغییر بعد دینداری متفاوت از گذشته تقویت شده است.
مدیر حوزههای علمیهی خواهران کشور اضافه کرد: این مرکز با ربع قرن فعالیت و دارا بودن ۵۰۰ واحد علمی تربیتی در ۲۸ استان کشور به استثنای سه استان خراسان رضوی، خراسان شمالی و جنوبی، با بیش از ۱۰۰هزار طلبه دانش آموخته در ۲۳ رشته در سطح مقطع ۲،۳،۴ همینک فعالیت داریم.
تقدیر از خیرین حوزههای علمیه، نشست هم اندیشی با اعضای هیئت امنای ۵ گانهی حوزه علمیهی خواهران در شهرستان ساوه و زرندیه، و بازدید از ساختمان در حال احداث حوزه علمیه خواهران شهر غرق آباد، از برنامههای سفر مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور به ساوه بود.