رئیس سازمان حراست کل کشور با اشاره به تحرکات دشمن در جنگ اقتصادی علیه کشورمان گفت: در اطلاعاتی که به دست آورده بودیم برای ما مشخص بود دشمن خواب و خیال دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما
سید حسین حجتی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «در داخل دستگاهها حراست وجود دارد و این مهم است و باید از این دستگاه مراقبت کرد تا سالم، قوی و متعهد بمانند»، ادامه داد: این بدان معناست که مقام معظم رهبری حراستها را بسیار مهم میدانند. ایشان سلامت، قوی و متعهد بودن حراست را به عنوان سه اصل مطرح میکنند و باید به این رویکردها توجه ویژه داشت.
وی با بیان اینکه سالم سازی و ایمن سازی دو وظیفه حراست است، افزود: حراستها بدون این دو وظیفه کارساز نخواهند بود، زیرا با دستمال کثیف نمیتوان شیشه را پاک کرد.
حجتی با اشاره به دو عنصر سالم سازی و از بین بردن منافذ تصریح کرد: نگاه ما آن نیست که در وظیفه سالم سازی، فسادی را کشف و برخورد کنیم و دوباره فسادی شکل بگیرد. هر اندازه فساد شکل بگیرد و برخورد شود به همان اندازه تعداد برخوردها زیاد میشود و باید از روشهای پسینی، اصل پیشگیری و روشهای پیشگیرانه را دنبال کنیم.
در هر دستگاهی تخلف روی دهد حراست دستگاه نیز باید پاسخگو باشد. وی بیان داشت:آنچه امروز در عرصه اقتصاد با آن روبرو هستیم میراث ۸ سال گذشته است. حجتی بیان داشت: این جنگ اقتصادی ناظر بر اقتصاد مقاومتی دولت فعلی است که از سمت مقام معظم رهبری ابلاغ شده و این دولت نشان داد میخواهد این کار را انجام دهد. زیرا دشمن خیز برداشته تا در کارهای بزرگ دولت مانع ایجاد کند.
وی افزود: جراحی اقتصادی لازم بود و هیچ دولتی شهامت جراحی را نداشت، اما دولت آقای رئیسی بدون توجه به منافع شخصی خود تلاش کرد تا این جراحی را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه در سال ١٣٩٩، ١۴ میلیارد دلار و در سال ١۴٠٠، ١۶ میلیارد دلار باید از جیب مردم میرفت تا ارز ۴٢٠٠ را تامین کنیم، اضافه کرد: با انجام این جراحی از ماه خرداد تورم سیل نزولی پیدا کرد و به ٣٩ درصد رسید و این نشان داد جراحی خوبی انجام شده و مسیر به خوبی پیش رفته است، اما دشمن ناراحت بود و نمیخواست این اتفاق رخ دهد.
در اطلاعاتی که به دست آورده بودیم برای ما مشخص بود دشمن خواب و خیال دارد و اتفاقاتی در حال رخ دادن است. رئیس سازمان حراست کل کشور ادامه داد: پس از فوت خانم مهسا امینی و با توجه به اتفافاتی که رخ داد دیدید که جرقه زده شد و دشمن کار خود را آغاز کرد.
وی گفت: ما از ٢٧ شهریور با بحران اغتشاشات روبرو شدیم که در آن روزها میخواستند به دولت سیزدهم ضربه بزنند و مانعی ایجاد کنند تا این دولت نتواند کار کند. در این مدت شبکههای رسانهای آمریکا فعال شدند و مدام مشغول کار بودند؛ لذا از شما میخواهم با تمام وجود به همه مسائل اشراف داشته باشید و توانمند عمل کنید و توجه ویژهای را به این عرصه اختصاص دهید. وی با اشاره به اینکه اشتغال، تولید و سرمایهگذاری باید مورد توجه قرار گیرد، اضافه کرد: در ارز ترجیحی کار بزرگی را حراست کل انجام داد که مورد تفقد ریاست جمهور محترم قرار گرفت که اگر انجام نمیشد بسیاری از اقدامات و نتایج به دست آمده، محقق نمیشد.
حجتی خطاب به مدیران حراستهای وزارت اقتصاد و دستگاههای تابعه تصریح کرد: حراست کل دو ظرفیت اساسی دارد، ظرفیتهایی که جزء وظایف ما بوده، اما مغفول مانده و باید بالفعل شود. از شما خواهش میکنم با توجه به جنگ اقتصادی دشمن از این ظرفیتها باید استفاده کرد. ظرفیتها ناشناخته است و هنر ما این است که این ظرفیتها را بشناسیم.
وی یادآور شد: در کالاهای اساسی کمبود ایجاد شده بود و به کارخانههایی ورود کردیم که با حداقل ظرفیت فعالیت میکردند، برای آنان نیرو فرستادیم تا نظارت کنند.
برخی دیگر نیز کالاهای خود را دپو کرده بودند که آنها را وارد بازار کردیم. همچنین برخی میگفتند مواد اولیه نداریم که این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که اینگونه نبود. کارخانههایی به خاطر عدم پرداخت مالیات پلمپ شده بود که پادرمیانی کردیم و در مجموع مشکل کمبود کالای اساسی را حل کردیم.
وی خاطرنشان کرد: فعال شدن سرمایههای فریز شده میتواند چرخ اقتصاد را به گردش درآورد. رئیس سازمان حراست کل کشور کفت: برنامه سند تحولی حراستها روی میز دولت است که امیدواریم در هفته سرباز گمنام ابلاغ صورت گیرد. وی ادامه داد: باید اولویتها به صورت عملگرایانه مشخص شود و نظمی در اقدامات مد نظر قرار گیرد.
وی گفت: نوسازی راهبردی، خط مشی گذاری و سیاست گذاری کلان، گفتمان سازی، مقاوم سازی و ساختار سازی ۶ گزارهای هستند که همیشه باید مورد توجه قرار گیرد. ساختارسازی از موارد طرح تحول است، البته باید گفت که برخی از ساختارها را نمیتوان در لحظه عوض کرد و تغییر داد، اما باید نگاهمان به اصلاح فرایندها باشد بنابراین در ساختار سازی باید به دنبال اصلاح فرایندها باشیم.
حجتی گفت: همه این موارد با توجه به عنصر هوشمندسازی است؛ زیرا اگر هوشمندسازی انجام نشود هیچ اقدامی انجام نمیشود. نگاه ما این است که زیرساختهای فنی را به نحوی جلو ببریم تا نظارت هوشمند را در تمام مجموعهها داشته باشیم. وی افزود: اشراف و نظارت موثر و به موقع بر فساد نیز از موارد بسیار مهم است که باید به آن توجه داشت.
رئیس سازمان حراست کل کشور بیان کرد: اولویت اول کشور اقتصاد است. وزارت اقتصاد یک وزارت خانه نیست بلکه ۶ وزارت خانه است؛ مالیات، بورس، گمرک، بانک، بیمه و. هر کدام به تنهایی یک وزارت خانه هستند و باید این ۶ چرخ به صورت درست با همدیگر همگام شوند.
حجتی تعارض منافع را دشمن کارآمدی دانست و ضمن تاکید بر جلوگیری از تعارض منافع اضافه کرد: ضمن حمایت از ثروت آفرینان، از سویی دیگر مخالف هرگونه مچ گیری هستم و یا اینکه فردی چوب لای چرخ تولید بگذارد.
وی در ادامه اظهار کرد: همکاری در شایسته گزینی، اطلاعات مردم خواهی، ارجحیت کیفی گرایی بر کمی گرایی و رضایت عمومی از دستگاهها از مواردی است که دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان نیز به آن اهمیت بالایی میدهد و باید به آن توجه کنید.
رئیس سازمان حراست کل کشور، احساس امنیت و آرامش در جامعه را بسیار مهم دانست و اذعان کرد: وظیفه ما این است که به مردم حس امنیت بدهیم و این حس را به بدنه دستگاهها تزریق کنیم. مردم نباید از حراست بترسند و شما باید درب اتاقتان را بر روی مردم باز بگذارید. ما حراستی میخواهیم که پیشگیری کند و چند بعدی باشد.
حجتی تصریح کرد: از محافظه کاری بپرهیزید و ریسک پذیر باشید. اولویتهای اصلی شما ریسک پذیری باشد و نگاهتان به صندلی نباشد.
کاملا مودبانه بوده
اینها دردها و راه حلهای مشکلات کشور است
شما هم باید از حل مشکلات خوشحال شوید
که اکنون این ارسال را میبینید .
آیا ارسالهای صبح موجود است یا از بین رفته است ؟
فساد های بزرگ ناشی از ناتوانی حراست شرکتهاست