معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بعد از سال ها دفتر سرود را در ذیل مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی کنیم، این جریان با ساماندهی گروه های سرود آغاز خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، محمود سالاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه هنر و سینما خبرگزاری صدا و سیما افزود: در نظر داریم گروه های سرود را به لحاظ منابع مالی به یک منبعی وصل کنیم تا استاندارها و مدیران کل وزارت فرهنک و ارشاد اسلامی بتوانند آن ها را تحت پوشش و حمایت قرار دهند این مساله زمانبر است اما در حال فراهم کردن تدارکات لازم آن هستیم.
وی گفت: امسال جشنواره های تجسمی، تئاتر و موسیقی را در معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار کردیم، که در همه بخش ها به خصوص در حوزه موسیقی در خدمت جوانان و هنرمندان خلاق و استعدادهای نابی بودیم که یکی پس از دیگری روی صحنه آمدند و اصحاب فرهنگ و هنر را شگفت زده کردند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآورشد: به معنای واقعی این همه استعداد و ذوق در جشنواره حکایت از آینده ای درخشان در این بخش دارد، همچنین بخشی از جشنواره موسیقی فجر به سرودها و اجرای زنده سرودها مربوط می شد که به معنای واقعی این آینده سازان عملکرد خوبی از خود نشان دادند.
سالاری در پاسخ به این سوال که سرود چه تاثیری در انتقال مفاهیم دینی و انقلابی در میان افراد دارد؟ گفت: سرود یعنی من و تو ما شویم، اگر موسیقی علم وحدت در عین کثرت سرود تجلی این وحدت در عین کثرت است. تعداد زیادی از افراد همزمان یک نغمه و آوا را سر داده و زمزمه می کنند این مساله همدلی و هم راستایی به همراه دارد این که ما در انقلاب های بزرگ دنیا، در کشورهای آمریکای لاتین در انقلاب های مهم سرود نقش تعیین کننده دارد.
وی افزود: سرود آغاز وحدت برای یک حرکت عمومی است و این همدلی و اتحاد با خود برکاتی هم دارد.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص حضور اقلیم های مختلف در جشنواره موسیقی اظهارداشت؟ یکی از بخش های مهم جشنواره موسیقی گروه های نواحی بود، البته در طول سال هم جشنواره موسیقی نواحی را داریم که برگزیدگانش به جشنواره سراسری راه پیدا می کنند، این رنگین کمان اقوام ایرانی و موسیقی کشور باعث شد تا جشنواره امسال غیرتکراری و پر از شوق و امید باشد.