ساخت موتور راکت هایپر سونیک به کمک چاپگر سه بعدی
پژوهشگران قصد دارند از فناوری چاپگرهای سه بعدی برای ساخت موتور راکتهای هایپر سونیک استفاده کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، در سالهای گذشته استفاده از چاپگرهای سه بعدی در حوزههای مختلف علم، صنعت و هنر رواج زیادی یافته و در این راستا وزارت دفاع ایالات متحده یک قرارداد یک و نیم میلیون دلاری با مجموعه New Frontier Aerospace برای ادامه فعالیت روی ساخت یک موتور راکت با پرینت سه بعدی منعقد کرد.
ایالات متحده قصد دارد از فناوری چاپگرهای سه بعدی برای ساخت موتور راکتهای هایپر سونیک استفاده کند. این ماموریت بر عهده شرکت New Frontier Aerospace قرار گرفته و این سازنده فناوریهای هوافضا در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد با تامین مالی از سوی مرکز سرمایه نوآوری امنیت ملی این پروژه انجام خواهد شد. این شرکت در حال توسعه یک موتور موشک با سوخت مبتنی بر پایه پلاستیک به نام Mjölnir است.
به نقل از پایگاه upi، این قرارداد در سال ۲۰۲۰ شروع شده و مبلغ آن ۷۵۰ هزار دلار بود. قرارداد جدید منعقد شده، توسعه بخشهای باقی مانده مورد نیاز برای تکمیل موتور این راکتها را تامین میکند. این شرکت قصد دارد یک آزمایش نهایی به نام تست آتش سوزی را تا ماه می ۲۰۲۴ انجام دهد.
بیل برونر، مدیر عامل این مجموعه اعلام کرد: بر اساس عملکرد مجموعه ما در طراحی، پرینت سه بعدی و آزمایش اولین جزء کلیدی موتور احتراقی مرحلهای تمام جریان Mjölnir در کمتر از یک سال، ما خوشحالیم که پتانسیل عظیمی را در توسعه و تکمیل مداوم این فناوری مشاهده میکنیم.
به گفته این شرکت، NFA در سال ۲۰۲۰ تاسیس شد و تلاشهای خود را بر روی ساخت هواپیماهای پرینت سه بعدی با مصرف سوخت کارآمد متمرکز میکند.
شرکت New Frontier Aerospace در این رابطه گفت: فناوری مبتنی بر Mjölnir یک موتور قابل استفاده مجدد با ردپای خالص کربن منفی است. ما در آینده، قصد داریم از این موتور برای ساخت هواپیمای مافوق صوت استفاده کنیم که برای حمل بار و مسافر به هر فرودگاهی در جهان در کمتر از دو ساعت استفاده میشود.