علی احمد زاده گفت: ۵۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر ریاست جمهور به استان در یک ماه گذشته تخصیص یافت.
احمد زاده تاکید کرد: همه مدیران استانی باید طرحهایی که نیاز به اعتبار دارند را هر چه سریعتر به مناقصه بگذارند و اعتبارات تخصیص یافته را جذب کنند.
وی به طرحهای پژوهشی استان اشاره کرد و ادامه داد: به تعدادی از طرحهای پژوهشی که در حوزه گردشگری، منابع طبیعی، کشاورزی ، صنایع و ورودی شهرها در کارگروه مربوطه تایید شده بود حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تخصیص داده شده است.
استاندار با اشاره به اعتبارات بند د تبصره ۱۱ افزود: از این محل نیز حدود هشت و نیم میلیارد تومان به سکونت گاههای حومه روستاها تخصیص داده شده است.
احمدزاده به اعتبارات مصوبه ۲۳ برای اجرای طرحها اشاره کرد و گفت: بعضی از طرحها مصوبه ۲۳ را ندارند و ممکن است اعتبارات آنها در سال ۱۴۰۲ حذف شود لذا مدیران، طرحهایی که این مصوبه را ندارند با سامانه مجلس یا با نمایندگان مجلس در ارتباط بگذارند تا در کمیسیون تلفیق دفاع کنند.
وی با تکذیب رتبه آخر استان در جذب بودجه گفت: کهگیلویه و بویراحمد از نظر جمعیت و وسعت جغرافیایی رتبه ۲۷ کشور را دارد که باید بر این اساس در تخصص اعتبارات رتبه ۲۷ باشد، اما امسال رتبه ۲۰ را در اعتبارات به خود اختصاص داد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین به اعتبارات ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومانی سفر هئیت دولت به استان اشاره کرد و ادامه داد: اگر اعتبارات سفر را به اعتبارات سالانه استان اضافه کنیم رتبه استان به جایگاه دهم میرسد.
وی از صدور مجوز پتروشیمی اوره و آمونیاک در چرام خبر داد و گفت: با ساخت این پتروشیمی رونق اقتصادی و اشتغال زایی ۳ هزار نفر در استان ایجاد میشود.
احمدزاده همچنین از صدور مجوز ۵۰ مرغداری جدید در استان خبر داد و اضافه کرد: کار ساخت کارخانه تولید خوراک دام و طیور و آبزیان با ظرفیت ۸۵تن در استان با حضور یک سرمایه گذار شروع شده است.