مدیر کانون ادبی بانوی فرهنگ گفت: با توجه به رایزنی با ناشران مختلف، مسیر چاپ کتاب برای نویسندگان نوقلم در این کانون هموارتر است.
وی افزود: تعداد ۱۰ کتاب این هنرجویان زیر چاپ یا در دست ناشران است. از نوشتههای این دوستان بارها ایرادها گرفته میشود. مربیان ما چندین بار این طرحها را مطالعه میکنند تا با رفع ایرادات به ناشران معرفی شود.
*مزیت انتشار کتابها در کانون
مدیر کانون ادبی بانوی فرهنگ گفت: برخی دوستان و حتی برخی از نویسندگان دیگری آرزو میکنند که با توجه به ضریب بالای این کانون ادبی برای کتابها، بانوی فرهنگ برای آثار آنها مراسم رونمایی برگزار کند. سعی میکنیم کتابهای اعضای کانون را بارها معرفی کنیم تا دیده شوند.
وی درباره فعالیتهای کانون ادبی "بانوی فرهنگ" افزود: ششمین سالگرد تاسیس این کانون امروز و فردا (سوم و چهارم اسفند) جشن گرفته میشود، در این مدت کلاسها و کارگاههای آموزشی زیادی برای بانوان علاقمند و نویسندگان برگزار شد.
*فعالیتهای کانون در سطح کشور
عرفانی با اشاره به اینکه همه اعضای کانون ادبی بانوی فرهنگ تهرانی نیستند، گفت:، چون دورههای آموزشی به صورت برخط و بر روی سامانه کانون برگزار میشود، علاقمندان از شهرهای مختلف در آن شرکت میکنند و این موضوع یکی از مزیتهای کانون ادبی بانوی فرهنگ است.
وی در خصوص روند آماده سازی علاقمندان به نویسندگی در دورههای آموزشی این کانون افزود: علاقمندان با حضور در این کلاسهای آموزشی مطالب خود را مینویسند و بعد از آن مربیانی برای آنها در نظر گرفته میشود که کارهای آنها را میخوانند و ایرادات را برطرف میکنند.
*۳۰ طرح در آستانه انتشار کتاب
مدیر کانون ادبی بانوی فرهنگ گفت: در دورههای پیشرفته آموزشی تا به حال ۷۰ هنرجو با ارائه طرحهای خود تربیت شده اند که در نشست فنی ۲۷ بهمن، ۳۰ طرح پذیرفته شد که برای آنها مربیانی جدید تعیین میشود تا در سال آینده بتوانند، رمانهای خود را بنویسند.