کاپ کیک موکا یکی از خوشمزهترین کاپ کیکها میباشد مخصوصا افرادی که طعم و مزه قهوه را دوست دارند این کاپ کیک را نیز دوست خواهند داشت.
آموزش کاپ کیک یک تخم مرغی موکا توسط خانم شهرزاد احمدی
تخم مرغ ۱ عدد درشت، شکر ۳.۴ پیمانه، پودر نسکافه ۱ ق س،پودر کاکائو ۱ ق س،کره ۱.۲ پیمانه،شیر ۳.۴ پیمانه،خامه صبحانه ۱ ق س، بکینگ پودر ۱ ق چ سرپر،آرد ۱،۵ پیمانه
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا تمام مواد لازم را در محیط قرار دهید تا هم دما شوند. فر را روشن کنید تا گرم شود. داخل قالب مافین کپسول های کاغذی قرار دهید و آن را آماده کنید. آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد خشک
در شروع کار آرد و نمک، بیکینگ پودر و پودر قهوه یا نسکافه و با هم مخلوط و ۱ بار الک کنید سپس شکر را به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید:روشهای مغذی و مقوی کردن غذای کودک
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن دستی یا برقی بزنید تا از لختگی خارج شود سپس خامه و روغن مایع را اضافه کنید در انتها آب جوش را افزوده و خیلی سریع هم بزنید تا تخم مرغ داخل آبجوش پخته نشوند و مخلوط کشدار و از حالت روان بودن کمی خارج شود.
مرحله چهارم: تهیه مایه کاپ کیک موکا
حالا مخلوط تخم مرغی را به مواد خشک اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد حالا مواد کاپ کیک را داخل کپسول های کاغذی بریزید و دقت کنید ۲/۳ قالب را پر کنید تا در هنگام پخت از ظرف بیرون نریزید.
مرحله پنجم: پخت کاپ کیک موکا
در ادامه سینی قالب مافین را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و پف کنند بهتر است قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان کاپ کیک را چک کنید سپس ار فر خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان