قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: باید با دید بعد از صدور حکم به زندانیان نگاه کرد و نه دید زمان صدور حکم، چرا که لازم است بررسی شود در هنگام تحمل حبس وضعیت زندانی و روند بازپروری و اصلاح وی به چه نحوی است.
وی با اشاره به اهمیت موضوع کاهش جمعیت کیفری، گفت: باید با دید اصلاحی به محکومان نگاه کرد و شرایط و آثار اصلاحی و تربیتی که در محکوم ایجاد میشود، مورد نظر قرار گیرد.
قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به لزوم بهره مندی از فناوریهای نوین از جمله پابند الکترونیک در موضوع مراقبت از محکومان، تصریح کرد: افرادی که میتوان به آنها پابند الکترونیکی تخصیص داد، حتماً مورد بررسی قرار گیرند و اگر شرایط دریافت آن را دارند در انجام اقدامات لازم برای ارائه پابند تسریع و تسهیل صورت گیرد.
وی افزود: باید با دید بعد از صدور حکم به زندانیان نگاه کرد و نه دید زمان صدور حکم، چرا که لازم است بررسی شود در هنگام تحمل حبس وضعیت زندانی و روند بازپروری و اصلاح وی به چه نحوی است، با آن شرایط با محکوم برخورد کرد.
محسن مقدس سرپرست کمیسیون عفو و تخفیف مجازات دادگستری استان تهران نیز در این مراسم برنامههای مربوط به اجرای صحیح درخواستهای محکومان در خصوص تخفیف مجازات و تقویت بخشهای مرتبط در این راستا، بیان کرد: این حوزه آمادگی لازم در رابطه با ثبت درخواستها و پیگیری عفو و تخفیف محکومان را بیش از پیش دارد.
سرپرست کمیسیون عفو و تخفیف مجازات دادگستری استان تهران اظهار کرد: باید کمیسیون عفو دادگستری استان تهران در یک مسیر مشخص و به صورت صحیح به انجام تکالیف قانونی بپردازد تا در سطح کشور به عنوان استان الگو و پیشرو باشد.
وی افزود: هدف از تشکیل این نشست بررسیهای لازم در خصوص عملکرد بهتر واحدهای قضایی بابت بررسی درخواستهای عفو محکومان و ارائه صحیح درخواستها و مستندات لازم به کمیسیون عفو استان تهران است.
احمدعلی فیروزجایی معاون دادستان در امور زندانها نیز ضمن تشکر از تشکیل این نشست اظهار کرد: باید زندانها به سامانه درخواست عفو محکومان دسترسی بهتری داشته باشند و در تعیین و تکلیف و بررسی نتایج عفو تسریع صورت پذیرد.