هزار و ۷۵۰ تن انواع ماهی گرم آبی، سردآبی و استخوانی از منابع آبی شهرستان گلوگاه صید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه گفت:هزار و ۷۵۰ تن انواع ماهی گرم آبی، سردآبی و استخوانی از منابع آبی این شهرستان صید شد.
مهدی باباجانی افزود: امسال ۱۰ آببندان عمومی دومنظوره این شهرستان به مساحت ۲۶۰ هکتار که برای ذخیره آب مزارع شالیزاری استفاده میشود، به پرورش ماهی نیز اختصاص یافت و انواع ماهی گرمآبی شامل کپور، فیتوفاگ، بیگ هد و آمور به وزن ۸۳۰ تن از آنها صید شد.
او گفت: از ۴۷ هکتار مزارع گلوگاه به مساحت ۲۰۸ هکتار، انواع ماهی گرمآبی به وزن ۸۲۰ تن برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه افزود: تاکنون ۳۸ تن ماهی سردآبی (قزل آلا) از استخر واقع در منطقه هزارجریب و ۶۲ تن ماهی استخوانی از دریای این شهرستان صید شد.
ماهی یک ماده غذایی مغذی با پروتئین بالا و چربی کم است که طیف وسیعی از فواید سلامتی را به همراه دارد. ماهیهایی با گوشت سفید، به ویژه نسبت به سایر منابع پروتئین حیوانی، چربی کمتری دارند و ماهیهای روغنی، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ یا چربیهای خوب هستند.