دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: نیازمند تحول و بازنگری در جشنواره مد و لباس فجر هستیم و قرار است در آئیننامه دوره دوازدهم این جشنواره تصمیمات جدیدی گرفته شود.
وی افزود: در جشنواره مد و لباس فجر سعی کردیم طراحان وارد میدان شوند و این زنجیره را باهم ببینیم. برای مثال در بخشهای مختلفی که کارگروه فعالیتهایی انجام داده است، میتوان این فعالیتها مورد بررسی قرار گرفت. کارگروه در این مدت اقدام به فعالیتهای مثبتی کرده است که میتوان به سامانه جامع طراحان، مدرسه طراحی، سامانه جدید شیما اشاره کرد که به سامانه جامع تجارت متصل شده است. همه این اقدامات باید اطلاع رسانی شود و طراحان در جریان اقدامات کارگروه قرار بگیرند.
لطفی با اشاره به واردات جنسهای قاچاق و ارزان به کشور گفت: حوزه مد و لباس، تک بخشی نبوده و کارگروه مد و لباس بخشی از یک مجموعه است. کارگروه سالها به این موضوع ورود دارد و حتی اولین گلایه و شکایت تولیدکنندگان این است که چرا جلوی قاچاق را نمیگیرد یا برخورد مؤثری نمیکنند. این هم حرف کارگروه است، اما متأسفانه مسائل به هم متصل هستند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس تصریح کرد: «شیما» شناسه بسیار مهمی است که یکی از اهدافش مبارزه با قاچاق به شمار میرود. از این طریق قدری میتوان به مقابله با جنس قاچاق پرداخت. ما سعی کردیم ریشهای و بسیار فراتر از آنکه شعار میدهیم، عمل کنیم.