معاون پرورشي و فرهنگي گفت: در سه ماهه گذشته، ۲۷ هزار تماس با تلفن ۱۵۷۰براي مشاوره تربیتی، آموزشی و آسیب های اجتماعی گرفته شده است.
اصغر باقرزاده در ادامه گفت: اگر سوالات فوریتی باشد، جوابها و پاسخهای کوتاه از طریق مشاورین دریافت میکنند و اگر نیاز به مشاوره داشته باشند، آنها را به مراکز مشاورهای آموزش وپرورش ارجاع میدهند تا با حضور در مراکز مشاوره، مشکلشان حل شود.
معاون پرورشی و فرهنگی بیان کرد: ۲۷ هزار تماس موفق در سامانه ۱۵۷۰ کل کشور درسه ماهه گذشته وجود داشته و از این تعداد ۱۹ هزار تماس خود دانش آموزان بوده که مسائلی از جمله مشکلات آموزشی، ارتباط با خانواده و دوستان و آسیبهای اجتماعی، بوده است، همچنین تعداد ۴ هزار تماس از طرف اولیاء، اطرافیان و بستگان دانش آموزان بوده است.
باقرزاده درباره بخشنامه کیفیت بخشی فعالیتهای پرورشی عنوان کرد: ما وظیفه کیفیت بخشی فعالیتها را در همه مدارس داریم. کیفیت بخشی برنامههای فرهنگی و پرورشی در ۳۰ درصد مدارس به کمک مجموعههای بیرون از آموزش و پرورش است. با مجموعههای حوزه علمیه و در حوزه مشاوره با مراکز دانشگاهها و پژوهشی همکاری میکنیم و این دستور العمل به ما میگوید که در ۳۰ درصد مدارس باید به طور کامل از مجموعه بیرونی استفاده شود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش گفت: بر افرادی که مجوز لازم را دریافت کرده اند و استانداردهای لازم را برای اجرای فعالیتهای مجموعه فرهنگی و پرورشی دارند، نظارت کامل معاونت پرورشی وجود دارد تا این افراد با مدیران و مربیان پرورشی در مدارس برای کیفیت بخشی به برنامههای پرورشی همکاری کنند.
وی درباره اردوهای پیشرفت خاطرنشان کرد: اردوهای پیشرفت به صورت منطقهای، استانی و ملی طراحی شده و مقاصد گردشگری اعم از مراکز علمی و پژوهشی، مراکز صنعتی ومعدنی، مراکز پدافندی، پارک های علم و فناوری و مراکز تاریخی و تمدنی در استانها شناسایی شده است و با توجه به وضعیت اعتباری و امکانی، مدارس برای بازدید به مقاصد گردشگری، پیشرفت گردی به مراکز موجود در منطقه دعوت میشوند.
معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان برگزیده مقاصد گردشگری در شهرستانها به مراکز پیشرفت گردی و استانی و بعد از آن به مقاصد گردشگری ملی دعوت می شوند و نکته مهم این که باید راوی گردشگری متناسب با نیاز دانش آموزان و از بین مربیان توانمند و افرادی که پیش از الگوی راهیان پیشرفت به آن مقصد گردشگری رفته باشند، انتخاب شوند و با زبان ساده برای دانش آمورتن توضیح دهند و نکته سوم این که ما علاقمند هستیم که بچهها، مراکز علمی و پیشرفت کل کشور را ببینند و شبکهای از راویان دانش آموزی پیشرفت ایجادشود تا دانش آموزان به مراکز دانش بنیان معرفی و مراکز از این دانش آموزان حمایت کنند و با شناسایی استعدادها و علاقه مندی دانش آموزان، آنها را برای همکاری جذب کنند.