رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نظارت کارشناسان تغذیه این معاونت بر نانواییهای مجری طرح تولید نان کامل در شیراز خبر داد.
او افزود: تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف نان کامل به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها از جمله چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و سرطانهای دستگاه گوارش کمک میکند.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی، توصیه به مصرف این نوع نان در جمعیت عمومی یک امر ضروری است و در همین راستا، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای امسال اقدام به برنامه ریزی و برگزاری ۱۲۵ نشست آموزشی با حضور دو هزار و ۶۴۴ نفر از نانوایان، دانش آموزان، عموم مردم، کارکنان اداری، ارائه دهندگان خدمت و رابطان سلامت و نانوایان کرده است.
مهارت همچنین از به اشتراک گذاری ۱۳۵ محتوای آموزشی برای شانزده هزار و ۸۵۷ نفر و برگزاری هشت جشنواره نانهای سنتی و بومی در سطح شهرستانهای فارس، به عنوان دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه نام برد.