یک کارآفرین خوزستانی اهل لالی با راه اندازی رستوران و کارگاه پرورش قارچ برای توسعه اشتغال تلاش میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، این مرد تلاشگر که شغل اصلی اش سرآشپزی است ، اقدام به راه اندازی یک رستوران سنتی با نمادهای سنتی بختیاری در لالی کرده است .
این کارآفرین خوزستانی ساختمان بالای رستوران خود را به تولید پرورش قارچ اختصاص داده است.
در این کارگاه در هر نوبت ، بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلوگرم محصول قارچ برداشت و روانه بازار می شود .
در کارگاه تولید قارچ این کارآفرین خوزستانی در مجموع ۸ نفر که مشغول به کار هستند .
وی با اشاره به ساخت دو کارگاه تولید قارچ دیگر در این مجموعه گفت : هدفم از توسعه این کارگاهها افزایش اشتغالزایی در شهرستان لالی است.