معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار خلخال گفت: اغلب ساختمانهای اداری و عمومی خلخال فاقد امکانات لازم برای دسترسی معلولان و سالمندان به این ساختمانها و دریافت خدمات هستند.
وی با بیان اینکه تنها ۱۰ درصد ساختمانها و اماکن عمومی خلخال به آسانسور و یا رمپ مجهز شده است، گفت: اغلب دستگاههای خدمات رسان عمومی از جمله همه دفاتر اسناد رسمی این شهر در طبقه فوقانی ساختمانهای کهنه و فرسوده مستقر شده و امکان دسترسی معلولان و سالمندان به آنها وجود ندارد.
صادقی افزود: مناسب سازی، بهسازی و پازلگذاری پیادهروها برای نابینایان، ایجاد پلهای ارتباطی پیاده رو در خیابان اصلی، نصب تابلوهای محل پارک خودرو ویژه معلولان و جانبازان در خیابان ها، ایجاد رمپ ورودی سرویسهای بهداشتی و آسانسور ساختمانهای اداری، مناسب سازی پارکها و فضاهای سبز شهری برای دسترسی معلوان و سالمندان به خدمات دستگاههای ادرای و عمومی مورد تاکید آیین نامه مناسب سازی اماکن و ساختمانهای عمومی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار خلخال اضافه کرد: اداره بهزیستی خلخال به عنوان دبیرخانه ستاد پیگیری مناسب سازی، پیگیریهای لازم را انجام میدهد و خواستار همکاری بیشتر دستگاهها در جلسات ستاد شهرستان است.
وی گفت: بر اساس مصوبات دولت طرح مناسب سازی باید در تمام پروژههای نوسازی، بهسازی و بازسازی اماکن دولتی و عمومی لحاظ شود.
معاون امور هماهنگی عمرانی فرماندار خلخال اظهار کرد: بر اساس تفاهم نامه بین بهزیستی و شهرداری ها، شهرداری هر شهر باید در صدور پروانه ساخت و یا مجوز پایان کار نظر موافق و یا مخالف بهزیستی در زمینه رعایت طرح مناسب سازی در پروژههای عمرانی عمومی را لحاظ کند.
وی تاکید کرد: تمامی ادارات و بانکهای موجود خلخال در سریعترین زمان طرح مناسب سازی را جهت تسهیل در تردد معلولین به ادارات وبا نکها باید اجرا کنند.
صادقی اظهار داشت: علاوه بر نبود آسانسور در ادارت دولتی، مشکل بیشتر معلولین، سالمندان، بیماران قطع نخاعی و نابینایان در خلخال برای تردد به ادارات عدم برخورداری ساختمانهای اداری از رمپ برای تردد ویلچر است.