برنامه «مامان پز» اصیل ترین دستور پخت مرصع پلو را به شنوندگان ارائه می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرصع پلو یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذایهای ایرانی است که ظاهری بسیار مجلسی و چشم نواز دارد و به آن جواهر پلو هم میگویند.
تاریخچه این پلو به دوره صفوی برمیگردد و یکی از غذاهای سنتی شهر قزوین است.
نمونههای این غذا در استانهای فارس و خراسان هم طبخ میشود که برای تهیه ناهار و شام گزینه بسیار خوبی است .
رادیو صبا روز پنجشنبه ۲۷ بهمن اصیل ترین دستور پخت این غذای زیبا را در برنامه «مامان پز» تقدیم مخاطبان میکند.
برنامه «مامان پز» با رویکرد آشنایی شنوندگان با غذاهای اصلی ایرانی و تاریخچه آنها و فوت و فن خوشمزی غذاهای ایرانی روزهای آخر هفته همراه مخاطبان میشود، این برنامه در قالب نمایش مستند با بازیگری رابعه مدنی به عنوان مادربزرگ نمایش فوت و فن آشپزی خوشمزه مامان پز را به شنوندگان ارائه میکند.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه کنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان میشود.