با حضور مسئولان استانی جشنواره رسانهای ابوذر در تالار امام خمینی (ره) مرکز صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
سرگرد پاسدار رضایی محورهای این جشنواره را در موضوعات جهاد تبیین، مقابله با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی، بسیج و حوزههای اقدام، اتحاد و همدلی در استان، دستاوردهای انقلاب اسلامی، اقدامات جهادی و مردمی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، مکتب شهید سلیمانی، بیانیه گام دوم انقلاب، امید و نشاط آفرینی، پیوند رسانه و صنعت، خانواده، جامعه و فرزند آوری، پیشرفت و توسعه استان و شعار سال عنوان کرد.
وی بیان کرد: این آثار در قالبهای گزارش خبری، گزارش تحقیقی، مصاحبه، یادداشت، تیترو موشنگرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست بود.
مدیرکل صداوسیمای مرکز استان هم هدف از برگزاری جشنواره ابوذر را هم افزایی رسانهها در برابر هجمههای دشمن به کشور عنوان کرد و گفت: در کهگیلویه و بویراحمد کنشگران عرصه رسانه قابل توجه هستند و بر حسب میزان جمعیت نیز کهگیلویه و بویراحمد بیشترین تعداد رسانه را به خود اختصاص داده است.
امیر رئوف همچنین با تاکید بر اهمیت تاسیس دانشکده خبر در استان، افزود: دانشکده خبر بخش علمی است که خبرنگاران میتوانند در این فضا آموزش حرفهای ببینند و روز به روز شاهد تاثیرگذاری بیشتر در این زمینه باشیم.
وی با اشاره به اینکه رعایت مسئولیت اجتماعی یکی از وظایف رسانهها است، بیان کرد: در برخی مواقع خبرهایی در رسانهها درج میشود که گاهی باعث خدشه دار شدن آبروی افراد و احساسات جامعه میشود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان با بیان اینکه نیاز است در عرصه رسانه و اخلاق حرفهای خبرنگاری نیز آموزشهایی برگزار شود، ادامه داد: رسانهها تلاش کنند اثرگذاری قابل توجهی در جامعه داشته باشند.
وی بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی را یکی از وظایف اصحاب رسانه عنوان کرد و گفت: رسانهها باید فضای اجرای جهاد تبیین را در جامعه فراهم کنند.
رئوف با اشاره به اینکه خبرنگاران این استان از توانمندی چشمگیری برخوردار هستند، افزود: در خبرگزاریهای استان به وضوح مشخص است که خبرنگاران بهعنوان چشم بیدار جامعه با تمام توان در برابر دشمنی مستکبران و استکبار جهانی مقابله میکنند.
قدردانی استاندار از رسانههای آگاه و بسیج رسانه در اغتشاشات
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جشنواره با اشاره به وضعیت دنیای امروزی و ایجاد ناباوری در جهان با استفاده از توان رسانهها و تبلیغات، گفت: برخی از رسانه های معاند چنان گستاخ شده اند که نه تنها شایعه و دروغ پراکنی می کنند بلکه با تبلیغات به دنبال حذف خداوند هستند .
علی احمد زاده با بیان اینکه مقام معظم رهبری جهاد تبیین را در ردیف جهاد واقعی قرار داده است، یادآور شد: چنین جهادی دارای ارزش است و باید مجاهدانه در این حوزه اقدام کنید و رسالت رسانهها در زمینه جهاد تبیین بسیار سنگین است.
وی با بیان اینکه جهاد محدود به سنگر، سلاح و کشتن نیست، گفت: اصحاب رسانه و هر کسی که قلم به دست دارد و کاری انجام میدهد که مردم در مسیر درست قرار گیرند میدان جهاد است.
استاندار با بیان اینکه رسانهها در حماسه ۲۲ بهمن رسالت خود را به درستی انجام دادند، افزود: با اطلاعرسانی خوب و دقیق مردم حتی در روستاها هم به میدان آمدند تا عنوان کنند که ما نیز پای آرمان های انقلاب و نظام هستیم.
احمدزاده بیان کرد: در جنگ ترکیبی دشمن هدف این بود که جای حق و باطل کامل عوض شود و مردم حق و باطل را به درستی تشخیص ندهند که در دوره خلافت معاویه و یزید نیز چنین کاری صورت گرفت آنجا که میگفتند مگر علی علیه السلام هم نماز میخواند و مسلمان است.
استاندار به مصداق جنگ ترکیبی و شناختی در دوره کنونی اشاره کرد و ادامه داد: خاندان منحوس و فاسد پهلوی را از در بیرون کردیم عدهای میخواهند آنها را از پنجره وارد کنند کسانی که سر تا پای آنها فساد و ظلم است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با قدردانی از اصحاب رسانه، گفت: از رسانههای آگاه و متدین باید قدردانی کنیم کسانی که اخلاق را در مقابل فساد تنها نگذاشتند آنهایی که در مشکلات به وجود آمده اخیر پای کار بودند و مردانه ایستادند و نگذاشتند جای حق و باطل عوض شود.