امسال از محل اعتبارات تملک و داراییهای استان همدان ۲۵ میلیارد تومان به طرحهای دانش بنیان استان اختصاص داده میشود.
سیدمجتبی حسینی افزود: به همه دستگاههای اجرایی اعلام کرده ایم همه طرحها و برنامهها با مشارکت واحدهای دانش بنیان باشد و صادرات و واردات برای این واحدها را در اولویت پیگیری مسئولان قرار داده ایم.
او تأکید کرد: بخش خصوصی نباید خود را محدود به تسهیلات کند و باید به سمت اوراق مشارکت و سرمایه گذاری و اوراق بدهیها بروند و ما آمادگی داریم هر شرکت را که توانایی دارد وارد بازار بورس کنیم.
رییس پارک و علم و فناوری استان همدان هم با بیان اینکه در استان ۷۰ شرکت دانش بنیان و ۲۹۴ واحد فناوری داریم، گفت: از سال ۱۳۹۹ که صندوق نوآوری و شکوفایی شکل گرفته است ۵۸ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای دانش بنیان پرداخت کرده ایم.
مجید کزازی افزود: امسال از سوی بنیاد برکت و علوی ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد ۴ درصد به واحدهای نوآور پرداخت شده است.
نماینده شرکتهای دانش بنیان در این نشست خواستار پرداخت تسهیلات بیشتر از صندوق نوآوری و شکوفایی، کاهش سود تسهیلات سایر بانکها، پرداخت نشدن دو مرحلهای تسهیلات، راه اندازی کارخانه نوآوری استان، تناسب مهارتهای دانشگاهیان با نیاز بازار و روز کشور و مشارکت بیشتر بخش خصوصی در اجرای طرحها و تحقیقات آن شد و تحریمها و نبود مواد اولیه و و وارد نشدن مواد اولیه به کشور را از مشکلات این واحدها عنوان کرد.