معاون امور استانها و بازاریابی بانک توسعه تعاون: بانک توسعه تعاون کشور با رویکرد و کارکرد توسعهای امسال ۳۲۲ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان بخش تعاونی پرداخت کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سعید معادی درحاشیه بازدید از طرح های توسعه ای بخش تعاونی در بابل با اشاره به اینکه بهرهگیری از ظرفیتها و قابلیتهای درون و بیرون سازمانی،حاصل خودباوری، شناخت، تحلیل و استراتژی مناسب است، افزود: نگاه خردمندانه و همت و تلاش مسئولانه و متعهدانه در کنار اصل همافزایی، تعامل و مشارکت و کار تیمی بهترین مؤلفههای حرکت سازمان بر محورهای تعیین و تعریفشده در چارچوبهای قانونی و مبتنی بر اهداف و برنامهها میباشد.
وی گفت: تجربه بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک توسعهای صدر صد دولتی برای بخش خاص اقتصادی تعاون یک تجربه جدید بوده که به تدریج در اجرا از یک پختگی برخوردار شده است.
معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون کشور گفت: راهکار اساسی موفیقت کشور در عرصه اقتصادی، فراهم کردن شرایط مناسب برای شکل گیری و امکان فعالیتهای هدفمند شرکتهای اقتصادی در عرصه تولید و خدمات است.
سعید معادی افزود: بانک توسعه تعاون آمادگی کامل برای ارائه تسهیلات اعتباری با رویکرد و کارکرد اقتصاد محور به طرحها و واحدهای تولیدی را داراست.
وی تاکید کرد: استان مازندران از ظرفیتهای مهمی در بخشهای مختلف اقتصادی اعم از صنعتی، کشاورزی، گردشگری، تفریحی و توریستی و شیلات و آبزیان برخوردار است.
معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون تصریح کرد: این نهاد از طرحهای دانش بنیان اقتصادی زود بازده با ارائه تسهیلات اعتباری ارزان قیمت حمایت مالی و معنوی میکند.
معاون مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تأکید بر اینکه بانک توسعه تعاون بیش از گذشته رویکرد و کارکرد مبتنی بر کمک به توسعه بخشهای اقتصادی به ویژه بخش تعاون را معیار اصلی فعالیتهای خود قرار داده است گفت: درک صحیح از مفهوم توسعه به ویژه با بهرهگیری از عملیات و فعالیتهای بانکی برای یک بخش اقتصادی خاص به نام تعاون که خود از یک ویژگی متمایز و منحصربهفرد برخوردار بوده است.
وی تصریح کرد: این رویکرد در دل خود ظرفیتهای مختلفی را در اشکال و ابعاد مختلف به صورت حقیقی و حقوقی و در قالب فعالیتهای انحصاری، ترکیبی و تلفیقی در بخش مسکن و عمران، صنعت و معدن، کشاورزی و دامپروری، خدمات و بازرگانی با همه زیر بخشها و مشتقات جا داده است.
معادی گفت: الگو و مدل مشخص در خصوص فعالیتهای بانکی با رویکرد توسعهای برای بخشهای مشخص و تعریفشده از پیشتر وجود داشته ولیکن هیچگاه الگو مفهومی و کاربردی برای یک پدیده فرا بخشی به عنوان تعاون که از دو قابلیت اقتصادی و اجتماعی توأمانی و همزمان برخوردار میباشد برای فعالیت و عملیات بانکی را نمیتوان مدلی از گذشته مشاهده کرد.