مدیر شیلات و آبزی پروری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: متأسفانه سرانه مصرف در استان در مقایسه با سرانه کشوری فاصله زیادی دارد.
او افزود: مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان به منظور افزایش سرانه مصرف و ایجاد جامعه سالم و افزایش تقاضا برای رونق تولید ماهی اقدام به برگزاری دورههای آموزش طبخ آبزیان در همه مناطق استان شامل روستا و شهرستانها می کند که در این دورهها به شکل رایگان برای خواهران علاقمند برگزار میشود.
بختیاری تأکید کرد: آموزشهای لازم شامل نحوه تیغ گیری ماهی، رفع بوی ماهی، تشخیص ماهی سالم از ناسالم و فواید مصرف ماهی برای انسان ارائه میشود و در هر کلاس حداقل ۵ نوع غذا با ماهی به شکل عملی آموزش داده میشود.