سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوهشمالی از جوجه ریزی ۳ میلیون و ۹۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علی نورینژاد با بیان اینکه این تعداد جوجهریزی از ابتدای امسال در ۴۳ واحد فعال مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، افزود: با این تعداد جوجهریزی ۷ هزار و ۵۰ تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه شد.
وی با اشاره به فعالیت ۶ واحد مرغ مادر گوشتی و ۴۲ واحد مرغداری گوشتی دارای مجوز در این شهرستان، گفت: به منظور تنظیم و ثبات قیمت گوشت سفید و همزمان با نظارت کارشناسان تنظیم بازار بر توزیع و عرضه گوشت سفید، این مدیریت با نظارت کامل بر واحدهای مرغداری و برگزاری جلسات متعدد با مرغداران بر لزوم تداوم تولید و جوجهریزی تأکید و تمام مرغداران با رعایت فواصل زمانی بین دو دوره پرورش اقدام به جوجهریزی میکنند.