خبرنگار شبکه الجزیره انگلیسی گفت رکود اقتصادی پیش روی انگلیس است و پاسخ دولت، دوره جدید ریاضت اقتصادی و کاهش هزینههای عمومی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه الجزیره در گزارشی به تاثیر بحران هزینههای زندگی بر خانوادهها و کودکان انگلیسی پرداخت.
نیو بارکر، خبرنگار الجزیره انگلیسی گزارش داد: زندگی در لیورپول در بحبوحه شدیدترین افت استانداردهای زندگی! این مادران که شغل تمام وقت دارند، داستان زندگی خود را برای ما بازگو میکنند. هزینه زندگی چه معنایی برای شما دارد؟
یک زن انگلیسی گفت: کابوس تمام عیار است. مضحک است!
زن دیگری گفت: دست و پا میزنیم که اوضاع بهتر شود. همانطور که گفتم من خودم شاغل هستم. زمانی که بچهها در مدرسه هستند هر کاری که بتوانم انجام میدهم. با وجود این، حتی از پس هزینههای نگهداری بچهها هم برنمی آیم.
خبرنگار افزود: حتی پیش از بحران کنونی هزینههای زندگی که به دلیل برگزیت، همه گیری کرونا و جنگ اوکراین تشدید شده است، بسیاری از مردم به سختی از پس هزینهها برمی آمدند، ولی افزایش سرسام آور تورم، بهای انرژی، قیمت مواد غذایی و ثابت ماندن درآمدها بسیاری از افراد شاغل را هم گرفتار کرده است. زندگی در چرخه فقر این است.
شهروند زن انگلیسی گفت: گرفتار هزینههای زندگی هستم. مدام باید بین گاز و برق یکی را انتخاب کنم. در نهایت اگر یک ماه کار نکنم از گرسنگی تلف میشویم.
خبرنگار ادامه داد: بر اساس نتایج تحقیقات جدید صورت گرفته توسط موسسه خیریه «اقدام برای کودکان»، تقریبا دو میلیون کودک در انگلیس ممکن است گرفتار فقر و سختی شوند، زیرا دست کم یکی از والدین با موانعی در کار کردن یا انجام کار بیشتر روبرو است و حدود ۴۴۰ هزار کودک با وجود شاغل بودن تمام وقت یکی از والدین آنها، در فقر به سر میبرند. از این میان، ۲۵۰ هزار کودک با وجود زندگی با والدینی که هر دو به شکل تمام وقت شاغل هستند، در فقر زندگی میکنند.
همچون همه دورهای باطل، هر چه قدر مردم بیشتر تقلا میکنند و شغلهای کم درآمد خود را حفظ میکنند و یا آنهایی که به دلیل بچه داری نمیتوانند کار کنند، زندگی آنها سختتر و دردناکتر میشود. به گفته نهادهای خیریه، بهترین راه برای خروج از این دور باطل فقر فراهم کردن پول بیشتر برای کودکان نیازمند و برداشتن سقف کنونی مزایای اجتماعی است.
جو لین، از موسسه خیریه «اقدام برای کودکان» در انگلیس گفت: آنچه که نیاز است دولت انجام دهد این است که اذعان کند مردم با موانعی رو به رو هستند و باید این موانع از میان برداشته شود. گاهی این کار با پرداخت حقوق بیشتر و گاهی با فراهم کردن شغل مناسب میسر میشود. گاهی هم دولت باید بگوید که ما میدانیم که شما توانایی کار کردن ندارید تا از فقر خلاص شوید، پس باید از مزایای تامین اجتماعی بهرهمند شوند.
خبرنگار گفت: بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول، انگلیس تنها کشور پیشرفته اقتصادی جهان است که در سال جدید دچار انقباض اقتصادی خواهد شد. رکود اقتصادی پیش روی انگلیس است و پاسخ دولت دوره جدید ریاضت اقتصادی و کاهش هزینههای عمومی است. هر چقدر مردم بیشتر به کمک نیاز دارند، به نظر میرسد کمک کمتری ارائه میشود. برای این مادران شاغل این شعار دولت که «کار زیاد نتیجه بخش است» دروغی بیش نیست.