رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی بابیان اینکه ضایعات محصولات کشاورزی کشور حدود ۳۰ درصد است، گفت: الگوی کشت ظرفیت بی نظیری برای دانش بنیان کردن کشاورزی است.
نکویی با بیان اینکه اتفاقاتی که در حوزه امنیت غذایی افتاد مسئولین کشور و مسئولین کشورهای دنیا را متوجه اهمیت این موضوع کرد، افزود: زمینه برای تبلور و قرار گرفتن کشاورزی در جایگاه واقعی خود فراهم است.
نکویی با تاکید بر دانش بنیان شدن کشاورزی، گفت: دانشکدههای کشاورزی باید به بخش تولید کشاورزی کمک کنند و باعث ایجاد تحول و دانش بنیان کردن کشاورزی شوند.
خیام نکویی با بیان اینکه الگوی کشت ظرفیت بی نظیری برای دانش بنیان کردن کشاورزی است، گفت: ارتباط سازمان جهاد کشاورزی در استان همدان با دانشگاه و دانشکده کشاورزی ویژه است و منتج به نتایج خوبی خواهد شد.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با تاکید بر اینکه ما جزو کشورهای متوسط در شرایط امنیت غذایی هستیم، گفت: با گسترش شرایط خشکسالی تقاضا برای آب افزایش مییابد و تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۲۴۰ میلیون نفر به آب سالم دسترسی نخواهند داشت.
نکویی با بیان اینکه تا سال ۲۰۵۰ قیمت مواد غذایی حداقل دو برابر خواهد شد، گفت: ضایعات محصولات کشاورزی کشور حدود ۳۰ درصد است و باید کاهش یابد.
نکویی همچنین با بیان اینکه تعداد بهره برداران کشاورزی در کشور مدام در حال افزایش است و این شرایط مطلوب نیست، زیرا اراضی در حال خرد شدن هستند، افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ما باید علاوه بر تأمین غذای کشور توانایی صادرات غذا را نیز داشته باشیم و باید ظرف ۲۹ سال آینده تولید محصولات کشاورزی کشور به ۱۸۰ میلیون تن برسد تا به اهداف تعیین شده برسیم.