به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره غذای اقوام ایرانی در اهواز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، در این جشنواره که به مناسبت دهه فجر با پخت غذاهای سنتی و محلی برگزار شد دختران خوزستانی ، رنگین کمان اقوام استان را به نمایش گذاشتند.
از اهداف برگزاری این جشنواره غذا ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، ایجاد روحیه نشاط ، بها دادن به هنر آشپزی ، تشویق دانش آموزان به همکاری در آشپزی در منزل و ایجاد یک رقابت سالم عنوان شد.
همچنین در جوار این جشنواره غرفه فروش زیورآلات دست ساز سنتی ، نیز برپا شد.
گفتنی است ، در پایان از افراد برتر در زمینه غذاهای بومی محلی تجلیل به عمل آمد.