طرحهای صنعتی و معدنی استان چهارمحال و بختیاری ۱۰۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات دریافت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در بازدید ازواحدهای صنعتی این استان با اشاره به اجرای دو هزار طرح صنعتی در این استان گفت: هم اکنون از مجموع ۷۰ هزار طرح اجرایی کشور ۲ درصد آن در این استان واقع شده است.
سجاد رستمی با اشاره به اینکه بیشتر این طرحها بیش از ۶۰ درصد پیشرفت اجرایی دارند، گفت: سرمایه گذاران برای تکمیل طرحهای صنعتی نیازمند تسهیلات ویژه بانکی هستند.
وی از مدیرعامل بانک تخصصی صنعت و معدن خواست: برای تکمیل این طرحها حمایتهای تسهیلاتی ویژه داشته باشند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور هم از پرداخت ۱۰۳ هزار میلیارد و ۳۹۱ میلیون ریال به طرحهای صنعتی و معدنی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: این بانک از طرحهای اشتغال زا در این استان حمایت میکند.
خورسندیان افزود: از ابتدای امسال بیش از ۳۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاههای تولیدی پرداخت شده که از این مبلغ ۱۰۳ هزار میلیارد و ۳۹۱ میلیون ریال آن به ۵۳ طرح صنعتی و معدنی استان چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است.
وی یادآور شد: به ۳ طرح مورد پیگیری سفر ریاست جمهوری نیز ۶۱۵ میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک صنعت و معدن پرداخت شده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن از عملکرد بانک در مورد پرداخت تسهیلات گفت: در مجموع از سال ۹۷ تاکنون ۹۴ هزار میلیارد و ۲۵۲ میلیون ریال از محل منابع بند الف تبصره ۱۸ به طرحهای مختلف صنعتی کشور پرداخت شده که آمار تسهیلات از این منبع در سال ۱۴۰۰ در مورد استان چهارمحال و بختیاری هزار میلیارد و ۲۰ میلیون ریال بوده است.
خورسندیان با اشاره به لزوم توجه به جذب منابع و تعامل با شرکتهای بزرگ و خوش حساب در استان گفت: مانده سپردههای چهارگانه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته که اگرچه رقم قابل توجهی است، اما مطلوب نیست و انتظارات بیشتری به خصوص از شعب وجود دارد تا با افزایش درآمدهای کارمزدی و استفاده از خدمات مجازی و بانکداری دیجیتال این شاخص مهم عملکردی را ارتقا دهند.
وی بانکی از اهمیت وصول مطالبات در ماههای پایانی سال سخن گفت و خاطر نشان کرد: افزایش وصول مطالبات ارزی به میزان ۴۵ درصد و رشد ۱۶ درصدی وصول مطالبات ریالی در ده ماهه امسال نشان از وجود اهتمام ویژه همکاران ما در این بخش دارد، اما همه ما آگاهیم هر چه در این بخش تلاش کنیم باز هم کم است و با توجه به تخصص و عزمی که در همکاران خود سراغ داریم شکی وجود ندارد که میتوانیم به درصدهای رشد بالاتری دست پیدا کنیم و منابع را به چرخه تسهیلات دهی بازگردان کنیم.
وی همچنین بار دیگر بر اولویتهای تسهیلاتی این بانک توسعه ای_ تخصصی تاکید کرده و افزود: پرداخت تسهیلات به طرحهای دانش بنیان، تکمیل طرحهای نیمه تمام، تکمیل زنجیره ارزش، تامین سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی با رعایت پیش شرط اهلیت و صلاحیت متقاضیان جزو اولویتها و سیاستهای اعتباری بانک صنعت و معدن است.
وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری به لحاظ نزدیکی به صنایع فولادی برای طرحهای تکمیل زنجیره ارزش این نوع صنایع دارای اولویت است و این امر میتواند در رونق اقتصادی استان بسیار مؤثر باشد.
دکتر خورسندیان همچنین در ادامه سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری از شرکتهای فولاد تاراز و ظریف مصور که با تسهیلات این بانک به بهره برداری رسیده اند بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت و مشکلات آنان قرار گرفت و در خصوص نحوه حمایت و تامین مالی این طرحها با آنان به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
شرکت فولاد تاراز که از بانک صنعت و معدن تسهیلات دریافت کرده است به تولید ورقهای گالوانیزه با ظرفیت اسمی ۲۶۰ هزار تن در سال اشتغال دارد.
این شرکت در سال ۱۳۹۵ با حضور رییس جمهور وقت افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
شرکت ظریف مصور هم تولید کننده موکت و کفپوش است که فعالیت خود را از سال ۱۳۶۳ آغاز کرده و چندین فقره تسهیلات از این بانک دریافت داشته است.