وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سیاست خارجی دولت سیزدهم مبتنی بر دیپلماسی پویا و با برنامه با هدف توسعه ظرفیتهای اقتصادی و ارتقای سطح مبادلات تجاری با کشورهای همسو در سطح جهان است.
آقای سیدصولت مرتضوی افزود: سیاست خارجی دولت سیزدهم مبتنی بر دیپلماسی پویا و تعامل هوشمندانه با هدف توسعه ظرفیتهای اقتصادی و ارتقای سطح مبادلات تجاری است.
وی با تأکید بر نگاه راهبردی دولت به گسترش روابط تجاری و تنوعبخشی به روابط با کشورهای همسو در جهان، گفت: قاره آفریقا در مسیر دیپلماسی فعالانه جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژهای دارد.
آقای مرتضوی افزود: ارتقای همکاریهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی با جمهوری زیمبابوه برای ما مهم است و امید داریم نتایج نهمین کمیسیون همکاریهای مشترک اقتصادی به توسعه همهجانبه دو کشور منجر شود.
وی گفت: در این چند روز موضوعات مهمی مورد مذاکره قرار گرفت که باعث تسهیل همکاریهای فیمابین خواهد شد.
آقای مرتضوی افزود: کمیته پیگیری اجرای توافقنامه ایران و زیمبابوه هر ششماه یکبار برای بررسی روند تحقق اهداف و نیز تسهیل اجرای موارد مورد توافق تشکیل خواهد شد.
وزیر کار با بیان اینکه اتاقهای بازرگانی دو کشور به تسهیل روابط اقتصادی تجار دو طرف کمک میکنند، گفت: ایجاد یک کانال بانکی دوسویه نیز توسط نظام بانکی دو کشور پیگیری میشود.
مدیرکل امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در ابتدای این نشست با اشاره به توافقات مثبت هیئتهای کارشناسی دو طرف در اجلاس تهران، گفت: اهداف مشترک سیاسی ایران و زیمبابوه و اشتراکات این دو کشور در عرصه بینالملل به توسعه تبادلات تجاری دو طرف منجر خواهد شد.
آقای حامد فروزان افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بالاترین سطح همه ظرفیتهای خود را برای تحقق اهداف تفاهمنامه مشترک به کار خواهد گرفت.
وی با تبیین مفاد توافقنامه نهایی اجلاس تهران، گفت: حوزههای اقتصادی، فرهنگی، علمی و آموزشی دو طرف از مزایای این همکاری بهرهمند میشوند.
"دیپلماسی اقتصادی دولت پویا و هوشمندانه است"
را هیچ کس درک و شاید باور نکند.
پس برای ثبات اقتصادی و مهار تورم باید خیلی تلاش کرد و با شعارهای این چنینی و نگران بودن یا درک کردن فشار اقتصادی مردم که مسئولان می گویند چیزی درست نمی شود از دوره احمدی نژاد این نگرانی و درک مسئولین وجود داشته ولی اوضاع اقتصادی و معیشت مردم هر روز بدتر و بدتر شده