راهاندازی دانشکده داروسازی در قزوین، به زودی
بخشهای الحاقی بیمارستانها در دهه فجر به بهرهبرداری میرسد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: به محض دریافت مجوز دانشکده داروسازی در قزوین راهاندازی میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: موافقت اصولی برای راهاندازی رشتهی
داروسازی از شورای گسترش دانشکدههای وزارت بهداشت اخذ شده و به محض دریافت مجوز، اولین دانشکده بینالمللی داروسازی در قزوین راهاندازی میشود.
دیدبان در نشست خبری با موضوع تشریح دستاوردهای انقلاب با اشاره به تامین بخشی از تجهیزات مورد نیاز این دانشکده افزود: دانشکده فناوری نوین، طب ایرانی و کتابخانه هم در دست راهاندازی است.
توسعه زیرساختهای درمانی
وی به توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان استان هم اشاره کرد و گفت: مهمترین طرح در دست اجرا، احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی است که در سفر رئیسجمهور به قزوین، هزار میلیارد تومان برای مرحلهی نخست آن اختصاص یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین همچنین افزود: ۲۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی به طرح بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی اختصاص یافته است.
دیدبان اضافه کرد: طرح الحاقی بیمارستان شهید رجایی به عنوان تنها مرکز ترومای (اورژانس حوادث و سوانح) استان هم که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تا شهریور سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: بخش الحاقی بیمارستان قدس شامل اورژانس، آزمایشگاه و ۲۰ تخت در بخش عمومی و اطفال هم در دست اجراست.
توسعه بیمارستان تاکستان و افزایش تعداد تختها به ۱۵۴ تخت، و همچنین طرح الحاقی بیمارستان شهدای آبیک با کمک خیران هم در دستور کار است.
در بخش رفاهی هم دو قطعه زمین به مساحت هزار و هزار و ۵۰۰ متر مربع، از راه و شهرسازی برای احداث خوابگاه متاهلی اخذ شده که با تسهیلات ۹۰ میلیارد تومانی بانک صادرات، برای ساخت ۸۰ واحد خوابگاه متاهلی اقدام خواهد شد.
به گفتهی وی مرکز جامع سلامت رشتقون و شیداصفهان هم امروز به بهرهبرداری میرسد.
جایجایی بیمارستان ۲۲ بهمن
دیدبان درباره جابجایی بیمارستان اعصاب و روان استان هم گفت: ساختمان جدید بیمارستان ۲۲ بهمن با زیربنای ۶ هزار مترمربع و ظرفیت ۲۰۰ تخت، با حمایت خیران در حال آمادهسازی است.
قدمت ساختمان بیمارستان اعصاب و روان ۲۲ بهمن، که متعلق به راهآهن است، به صد سال پیش برمیگردد که برای توسعه خط ریلی، باید دوباره تحویل راهآهن شود.
غیر از بیمارستان ۲۲ بهمن، پردیس دانشگاه و همچنین مرکز فوریتهای پزشکی هم، به مکان دیگری منتقل خواهد شد.
ارتقا خدمات بهداشت و درمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای نخستین بار دوره فوق تخصصی غدد بالغین در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده و دانشآموختگان برای خدمت به مردم، به مراکز درمانی در سراسر استان اعزام میشوند.
همچنین مرکز فلوشیپ اختلالات خواب کودکان با تربیت پزشکان فوق تخصص خواب اطفال، قزوین را به مرجع علمی درمان اختلالات خواب کودکان در کشور تبدیل خواهد کرد.
دیدبان، دانشگاه علوم پزشکی قزوین را یکی از سه دانشگاه برتر در حوزه معاونت غذا و دارو برشمرد و ادامه داد: ایمن و سالم بودن غذا از اولویتهای سازمان غذا و داروست و پایش تمامی محصولات سلامت-محور از تولید تا مصرف بر عهده این معاونت میباشد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی، در حوزه بهداشتی، حائز رتبه نهم شده چرا که دورترین نقاط استان هم دستکم به صورت هفتگی دارای پزشک است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین همچنین اظهار داشت: قزوین جزو معدود استانهایی است که مرکز تکامل شامل غربالگری نوزادان را دارد.
عبور از بحران کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: از ابتدای استقرار دولت سیزدهم، با همت مردم و تامین واکسن، آمار ابتلا و تلفات کرونا به طور قابل ملاحظهای کاهش یافت و نمودار، نزولی شد.
دیدبان گفت: در حال حاضر در زمینه کرونا با بحران روبهرو نیستیم.
پیگیری جدی مشکلات دارویی
دیدبان به مشکلات تامین اجتماعی هم اشاره کرد و گفت: برخی شرکتهای داروسازی، همزمان با کمبود دارو، میزان تولید را کاهش دادند و طرح دارویار را با مشکلات جدی روبهرو کردند؛ با این حال ۱۶۹ داروخانه در استان فعال و آماده دریافت شکایات مردم در سامانه ۱۹۰ است.
وی افزود: پرداختهای تامین اجتماعی به مراکز درمانی و داروخانهها به موقع نیست بههمین دلیل، تامین اجتماعی، بزرگترین بدهکار حوزه سلامت کشور محسوب میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تنها مرکز درمانی بخش خصوصی استان که با تامین اجتماعی قرارداد ندارد، بیمارستان مهرگان است.
وی اضافه کرد: تامین اجتماعی استان در زمینه قرارداد با بیمارستانهای خصوصی از جمله مهرگان، اختیار عمل ندارد و ساختار قراردادها، به صورت متمرکز از تهران صادر میشود.