احمدی بیغش : برای توسعه عقب ماندگی های زیر ساخت شازند نیاز به کمک و همراهی دولت داریم
محمود احمدی بیغش گفت: شهر شازند درگیر آب، هوا و خاک آلوده است، نیروگاه، پتروشیمی و پالایشگاه در مرغوبترین اراضی شازند واقع است و همه این اراضی را تحت تاثیر قرار داده اند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت : رفع آلودگی هوای اراک و شازند یک اراده متعهدانه و غیرتمندانه طلب میکند و قصه آلودگی در این استان انتهایی ندارد و باید با کمک همگان عادلانه رفع شود و دولت هم باید برای رفع آلودگی نیروگاه کمک کند.
او گفت : شمار زیادی صنایع آلاینده در اراک وجود دارد که آلودگی نیروگاه در آن گم است اما مدام آلودگی نیروگاه شازند مطرح میشود.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت : این شهرستان از همه جهات کمبرخوردار است و هر چه میدویم به جایی نمی رسیم تا این شهرستان به لحاظ عمرانی و زیرساخت ها توسعه یابد.
احمدی بیغش گفت : شهرستان شازند دارای ۲۲۰ روستا است که ۴۵ روستای آن با اداره اوقاف مشکل جدی دارند و این اداره در پاسخگویی به مردم در چند سال اخیر کوتاهی داشته است.
او گفت: مردم این روستاها نظری خلاف نظر اوقاف دارند، ماه گذشته سوالی مطرح شد و در جلسهای مقرر شد که تمهیداتی برای رفع مشکلات شهرستان اندیشیده شود.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی افزود: قائم مقام رییس سازمان اوقاف ۲ هفته پیش در شازند نشستی داشت و معتمدین روستاهای درگیر نیز حضور داشتند و تصمیمات خوبی اتخاذ شد.
احمدی بیغش گفت : تصمیم بر این شد که در برخی از مناطق مانند منطقه شهباز اراضی تبدیل به احسن شوند و هیاتی برای اینکار تشکیل شد که با حضور در روستاها مشکلات را رفع کنند و تاکنون مشکل ۱۰ روستا حل شده است و اگر این روند تداوم یابد، مسئله اوقاف در تمام روستاهای دارای مشکل رفع میشود.
او گفت : در سال ۱۳۹۶ مقرر شد پتروشیمی شازند بیمارستانی ۱۲۰ تخت خوابی را در این شهرستان ایجاد کند اما این مهم تنها در حد کلنگزنی باقی ماند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توصیه شد که در سفر رییس جمهور به استان مرکزی، این مسئله جزو مصوبات سفر قرار گیرد و به محض اعلام شدن مصوبات سفر، این موضوع پیگیری شد و سه جلسه هم در هیات رییسه مجلس برگزار شد.
احمدی بیغش گفت : روز گذشته با حضور مدیرعامل بانک ملی به عنوان سرمایهگذار و معاون وزیر بهداشت و نایب رییس مجلس شورای اسلامی مقرر شد که ظرف ۱۰ روز، شهرداری شازند زمین را با تغییر کاربری به وزارت بهداشت واگذار کند تا نقشه آن آماده و تحویل شود و بانک ملی پیمانکار را اعلام کند.
او افزود : امید است عملیات اجرایی این طرح مهم و ضروری تا پایان امسال نهایی و اجرایی شود.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در خصوص کارخانه قند نیز گفت: این کارخانه ۹ دهه قدمت دارد و برای بنیاد مستضعفان صرفه اقتصادی ندارد و سازه و تجهیزات آن فرسوده است و به همین دلیل بنیاد مستضعفان بنا ندارد به عنوان کارخانه قند از این مجموعه استفاده کند و به دنبال تغییر کاربری است.
احمدی بیغش عنوان کرد: یک سرمایهگذار اعلام آمادگی کرده تا یک کارخانه قند در شهرستان شازند ایجاد کند و این مهم در ۲۰ ماه پیگیری شد، ۹۸ درصد کار انجام و پیمانکار انتخاب شده است.
او گفت : مقرر شده که کار ساختمانی ساخت کارخانه قند در پنج کیلومتری غرب شازند انجام شود و سرمایهگذاری آن ۷۰۰ میلیارد تومان است.